2014 m. kovo 25 d., antradienis

Kaip nepasiklysti moteriškų sekso žaisliukų džiunglėse?


Vibratorius – tai pati perkamiausia visų laikų erotinė prekė. Vibratorius perka ir moterys, ir vyrai, norėdami šiuo sekso žaisliuku apdovanoti savo damą. Juos mėgsta visos drąsios ir mėgstančios pasimėgauti maloniomis akimirkomis moterys. Parduotuvėse nuo falo imitatorių, drabužėlių, masažo aliejų, lubrikantų ir visų kitų daikčiukų, skirtų pagerinti, paįvairinti seksui, galima aptikti ir gausybę vibratorių. Tačiau išsirinkti patinkantį ir, svarbiausia, tinkantį sekso reikmenį nėra taip paprasta, kaip daugeliui galėtų atrodyti. 

Pikantiškos smulkmenėlės, arba kodėl vibratoriumi reikia naudotis laiku ir vietoje


Tarp vibratorių galima rasti ir ypač neįtikėtinų sekso žaisliukų. Vieni jų – tai kelnaitės, kuriose įmontuoti vibratoriai. Viena britė namų šeimininkė įsigijo ir panoro kuo greičiau išbandyti tokį savęs tenkinimo prietaisą. Tačiau, įsisukusi į kasdienių darbų verpetą – drabužių skalbimą, pietų šeimynai ruošimą, namų tvarkymą – moteris tiesiog nebeturėjo laiko atsipalaiduoti ir mėgautis. Taigi apsivilkusi vibruojančias kelnaites, išsiruošė apsipirkti. Tačiau vietoj išsvajotojo malonumo prekybos centre, dairantis po lentynas ir renkantis makaronus, moteris taip susijaudino, kad net nualpo. Krisdama moteris galva trenkėsi į lentynas ir ją prasiskėlė. Kai greitoji pagalba atvyko paimti ir į ligoninę nuvežti nelaimėlės, vibratorius vis dar veikė, ir tą galėjo girdėti visi aplinkiniai. Medikams beliko surasti, išjungti prietaisą, jį išimti iš moters vaginos ir tik tuomet vežti nelaimėlę į ligoninę.

Kaip išsirinkti ir kame slypi vibratorių populiarumo paslaptis?


Vibratoriai tokie populiarūs visiškai ne veltui: jie stimuliuoja ne tik išorę, bet ir vidų, todėl vienu metu galima patirti dvigubą malonumą – ir vaginalinį, ir klitorinį orgazmą. Moterims kuriami sekso žaislai per pastarąjį dešimtmetį labai ištobulėjo. Naudojimasis jais gerina lytinę sveikatą ir lytinę funkciją. Prie labai naudingų sekso reikmenų priskiriami vaginaliniai kamuoliukai: jie ne tik malonūs naudoti, bet ir padeda sutvirtinti makšties raumenis. Jie efektyvūs ir gimdžiusioms moterims: pagimdžius makštis natūraliai tampa platesnė, išsitampo, o, nuolat naudojantis kamuoliukais, raumenų tonusas atsigauna, makštis susiaurėja, raumenys tampa tvirtesni ir taip galima vėl žaisti meilės žaidimus, kurie taip pat tampa malonesni abiem partneriams.
Naudingi ir vibratoriai, ypač toms merginoms ir moterims, kurias galima vadinti pradedančiosiomis. Pradžiai tiks vibratorius su kiškučio ausytėmis, atliekantis net kelias funkcijas. Kai vibratorius atsiduria viduje, ant klitorio lieka jo dalis, vadinama kiškučio ausytėmis – ji maloniai dirgina ir teikia papildomą stimuliaciją. Taip greičiau pasitenkinama, greičiau pasiekiamas dvigubas orgazmas, lydi nauji malonūs pojūčiai.
Moterims, kurios jau yra patyrusios, tinka ir sudėtingiau veikiantis vibratorius, kurio naudojimas reikalauja daugiau įgūdžių ir patirties. Taigi, prieš įsigyjant sekso žaisliuką, galima paprašyti išsamių konsultacijų arba rekomendacijų. Jei perkate internetu, galite parašyti, jei perkate įprastoje sekso reikmenų parduotuvėje, konsultuokitės su ten dirbančiais pardavėjais-konsultantais.

O gal man labiau tiktų falo imitatorius, ne vibratorius?


Pagrindinis skirtumas – vibratoriai skleidžia vibraciją, o štai su falo imitatoriumi darbuotis tenka savarankiškai. Jei nežinote, galite įsigyti tokį vibratorių, kurį galima naudoti ir neįjungtus – tada nuspręsite, kuris variantas yra malonesnis. Falo imitatoriais ir vibratoriais galima naudotis stimuliuojant intymiąsias zonas, pavyzdžiui, atliekant intymių zonų masažą, masažuojant spenelius, erogenines sritis ir kt. Tiek naudojat vibratorių, tiek falo imitatorių, reikia pasitelkti fantaziją ir pamiršti visas ribas. Tačiau reikia laikytis pagrindinių saugumo reikalavimų: naudoti tik švarų ir sausą vibratorių, naudotis juo vienam asmeniui, būtinai drauge su vibratoriumi rinktis ir tinkamą pagal jo rūšį lubrikantą ir panašiai – taip intymūs žaidimai bus dar malonesni.

3 komentarai:


  1. My brother recommended I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You cann't imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks! aol mail login

    AtsakytiPanaikinti