2014 m. kovo 18 d., antradienis

Penio didinimas: metodai ir priemonės tikslui pasiekti

Nors oficialios statistikos nėra, tačiau kas antras vyras tikrai nėra patenkintas savo lytinio organo dydžiu ar forma. Daugelis nurimsta tuomet, kai sutinka mylimą merginą ar moterį ir kaip ji nuramina, įtikina, kad viskas su penio dydžiu yra gerai, kad joks penio didinimas jam nereikalingas. Tačiau įtikinėjimai lieka įtikinėjimais, jei seksas nėra toks kokybiškas kaip vyras norėtų. Deja, daugeliu atvejų dėl to nekaltas penio dydis. Kaip teigiama vadovėliuose, moterį visiškai patenkinti ir apvaisinti gali tas vyras, kurio lytinis organas yra apie 5 cm ilgio. Taigi pamatuokite savąjį erekcijos metu – galime garantuoti, kad daikčiukas bus ilgesnis nei 5 cm. Tad po erekcijos lytinis organas gali padidėti net 2-4 kartus, kartais – net ir daugiau.

Tačiau jei yra noro ir laiko patobulinti, padidinti savo daikčiuko apimtis, kodėl taip nepasielgus. Išvydusios didesnį vyrišką pasididžiavimą, damos greičiau susijaudina, pajunta vyriškosios lyties dominavimą ir svarbą. Vaikinai draugų kompanijose mėgsta pasigirti savo organo dydžiu, panašiai elgiasi ir merginos ir moterys, bendraudamos su savo draugėmis. Pasidalinti pikantiškais dalykėliais iš intymiojo gyvenimo – tikrai nieko tokio.

Bandysime aptarti labiausiai paplitusius penio didinimo būdus bei metodus:
  • Penio didinimas naudojant specialius prietaisus – varpos ištempėjus. Kaip teigia išbandę, tai vienas iš pačių pigiausių ir efektyviausių būdų norint turėti didesnę varpą. Metodas – ne šių laikų, nes vyrai, norėdami turėti didesnes genitalijas, ant jų pakabindavo svarsčius ir taip kurį laiką vaikščiodavo. Vėliau, kai penis padidėdavo, kabindavo dar sunkesnius svarmenis iki tol, kol pasiekdavo trokštamų rezultatų. Žinoma, kartais toks besaikis noras turėti kuo didesnį lytinį organą baigdavosi ir įvairiomis nesėkmėmis, tačiau apie tai šį kartą nerašysime nenorėdami jūsų gąsdinti. Šiandien siūlomi įvairūs prietaisai varpai didinti, turintys skambius pavadinimus, pavyzdžiui, „PeniMaster“. Tokie prietaisai skatina penio raiščių tempimąsi lėtai ir efektyviai, taip pat su prietaisu galima pakoreguoti varpos formą, ją patiesinant. Prietaisus galima nešioti kasdien, jie praktiškai yra nematomi po drabužiais.
  • Penio didinimas tabletėmis. Penio dydį nežymiai pakoreguoti gali tabletės, tačiau kaip ir kiek, tiksliai pasakyti sunku. Preparatai kiek efektyvesni sustiprinant erekciją. Tabletės gaminamos iš augalų ekstraktų, į jas dedama įvairių mineralų, kurie pagerina spermos kokybę, padidina jos kiekį, pagerina kraujotaką ir kraujo pritekėjimą į varpą, taigi ir erekciją. Tokie maisto papildai yra apskritai naudingi vyriškiui, kuris gyvena aktyvų lytinį gyvenimą.

  • Penio pompos. Gana efektyvus būdas peniui padidinti – naudoti specialias penio pompas, kurios lytinį organą ilgina net iki kelių centimetrų. Nuslūgus erekcijai, varpa ir vėl sumažėja, taigi pompas naudoti reikia prieš kiekvieną lytinį aktą.
  • Chirurginis metodas. Penio didinimas chirurginiu būdu – gana sudėtingas ir rizikingas, jis ir kainuoja bene brangiausiai, lyginant su kitais išvardytaisiais būdais. Lietuvoje operacija gali kainuoti nuo kelių iki keliolikos tūkstančių litų, priklausomai nuo taikomų metodų, konkrečios klinikos, kurioje bus atliekama operacija ir taip toliau. Metodas yra paprastas – nuo pilvo arba nuo šlaunų paimama šiek tiek riebalų ir jie sušvirkščiami į varpą. Atmetimo reakcijų paprastai nebūna, nes naudojami savi riebalai. Apie 1-1,5 mėn. po operacijos negalima turėti lytinių santykių. Maksimalus rezultatas, kurį galima pasiekti – tai penį padidinti iki 4-5 cm. Tačiau tikėtina, kad susijaudinimo metu penis bus tik stačias, tačiau „nežiūrės“ į viršų, kaip kad buvo iki operacijos, taigi ir brangi operacija turi net ne vieną trūkumą.
Video kaip naudotis penio pompa:

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą