2014 m. kovo 11 d., antradienis

Kaip lietuviai perka erotines prekes (II dalis)?


Lietuviai, kaip ir kitų tautų atstovai, turi tam tikrų įpročių. Ne išimtis – ir apsipirkinėjant erotinių prekių parduotuvėse. Kam daugiausia skiriama dėmesio? Visa tai pabandysime aptarti išsamiau. 

Kas svarbiau – prekių kaina ar kokybė?


Kaip ir visur, atsiranda žmonių, kuriems svarbiau yra žema kaina, tačiau ne ką mažiau ir tų, kurie ieško nepriekaištingos kokybės ir pinigus nori investuoti tinkamai. Ne vienas lietuvis, užsukęs į erotinių prekių parduotuves, išleidžia ten 100-200 litų sumas. Dažnai įsigyjama ne viena, bet 2-3 prekės. Prekių kainų spektras yra labai platus, pavyzdžiui, vibratorių galima įsigyti už 99 ar 999 litus. Tiesa, prireiks ir papildomai įsigyti lubrikanto, kuris kainuoja nuo 20 iki maždaug 100 litų, priklausomai nuo kokybės, kiekio pakuotėje, sudėties ir kt. Analogiškai kaip ir vibratoriai, taip ir vyriškieji sekso žaisliukai kainuoja nuo maždaug 80 iki 1000 litų.

Klientų nuomonė – labai svarbi


Kiekviena el. parduotuvė skatina savo klientus ir pirkėjus kažką įsigijus palikti atsiliepimą apie tam tikras prekes. Tai naudinga ir kitiems pirkėjams, kurie niekaip neapsisprendžia, kurį daiktą įsigyti, bet ir el. parduotuvės administracijai, vadovybei, nes jei komentarai apie prekes – vien neigiami, tokių erotinių reikmenų stengiamasi neužsakyti.

Kas užsiima sekso reikmenų testavimu?


Ar skiriasi sekso prekės, pardavinėjamos skirtingose valstybėse ir skirtinguose žemynuose?
Žmonių anatomija yra beveik vienoda. Na, manoma, kad juodaodžiai vyrai gali džiaugtis, nes dauguma jų turi didelius vyriškus pasididžiavimus, tačiau to patikrinti praktiškai neįmanoma. Kiekviena moteris, besidairanti po erotines prekes, gali išsirinkti sau prieinamą sekso žaisliuko variantą: pavyzdžiui, Lietuvoje galima įsigyti vibratorius, kurie yra nuo 7-10 cm iki 35-38 cm ilgio. Populiariausi vidutinio ilgio – 15-19 cm vibratoriai.

Kokios grąžinimo taisyklės galioja erotinių prekių parduotuvėse?


Pagal taisykles, panaudotų sekso reikmenų grąžinti negalima. Jei norima kažką grąžinti, prekė turi būti neišpakuota ir nepanaudota, jos pakuotė – neapgadinta. Grąžinti galima prekes, kurios sugedo – tada jos remontuojamos arba grąžinami pinigai, arba prekė pakeičiama nauja. Pamačius, kad tam tikros erotinės prekės parduodamos pigiau, jų negalima grąžinti vien norint atgauti sumokėtą skirtumą, tad prieš perkant jas reikėtų labai gerai išsistudijuoti kainas. Na o dažniausiai kylanti problema – žmonės atneša į parduotuves sekso žaislus ir teigia, kad jie neveikia, nors iš tiesų paaiškėja visai kita problema – žmogus nemoka pats įdėti elementų, tingi paskaityti instrukcijas.

Specifinių poreikių turintys klientai


Į erotinių prekių parduotuves, kaip ir į įprastas, užklysta žmonės, turintys specialių pageidavimų. Dažniausiai jie apsilanko užsienio internetinėse ar tikrose sekso reikmenų parduotuvėse ir vėliau pageidauja tokių pačių prekių įsigyti ir Lietuvoje, teiraujasi, kada tam tikros prekės bus užsakytos. Taip pat žmonės ieško didelių dydžių seksualios aprangos, brangakmeniais ar akutėmis dekoruotų vibratorių ar ypatingų fetišistiniam seksui skirtų reikmenų. Taigi lietuviai turi įvairių pageidavimų, tačiau nėra pernelyg reiklūs ir išrankūs, jiems svarbu išbandyti kažką naujo ir pasistengti, kad partneris liktų patenkintas – tiek ir tereikia iki pilnos laimės.

Visos erotinės prekės yra testuojamos gamintojų ir prieš patekdamos į lentynas, praeina išties griežtą atranką. Taip pat kai kurios naujos prekės jau gavus siuntą čia pat testuojamos lietuvių sekso prekėmis prekiaujančių parduotuvių konsultantų. Vadovybė įsitikinusi, kad patarti kai kuriais klausimais galima tik prekes išbandžius patiems, taigi šio principo ir laikosi. Prekių aprašymus kuria specialiai tam įdarbinti asmenys arba žmonės, dirbantys toje įmonėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą