2014 m. balandžio 1 d., antradienis

Vaginaliniai kamuoliukai: dažniausiai užduodami klausimai apie juos


Ne paslaptis, kad šiandien populiariausių ir daugiausia perkamų sekso prekių trejetuke, be vibratorių ir falo imitatorių taip pat atsiduria ir vaginaliniai kamuoliukai. Kuo jie ypatingi, kam ši priemonė ir sekso žaisliukas yra skirtas? Pirmiausia tai priemonė, sustiprinanti makšties raumenis, ir, antra, leidžianti patirti malonumą. Malonumas vėliau patiriamas ir dėl ištreniruotų, standžių makšties raumenų. Beje, kuo intymiosios vietelės raumenys labiau sutvirtinti, tuo didesnį malonumą jaučia ir sekso partneris, taigi įsigijus kamuoliukus gera darome ne tik sau, bet ir savo mylimajam – vaikinui arba vyrui.

Vaginaliniai kamuoliukai, dar vadinami Geišos kamuoliukais, skaičiuoja tūkstantmečius. Manoma, jie yra kilę iš Rytų, kur sekso malonumų kultūra klestėjo tūkstančius metų. Moterys tuomet nebūdavo suglebusios, o, norėdamos tapti sultonų meilužėmis, turėdavo išlaikyti specialius išbandymus ir įrodyti, ko yra vertos. Vaginaliniai rutuliukai buvo ir priemonė patenkinti save ir pasiekti orgazmą: moterys įsidėdavo medinius kamuoliukus ir su jais vaikščiodavo tol, kol aplankydavo palaima ir begalinis pasitenkinimas.

Šiandien kamuoliukai iš medienos jau nebegaminami, nes išrasta kur kas saugesnių ir malonesnių, praktiškesnių medžiagų, skirtų gaminti sekso reikmenims. Dažniausiai rutuliukai gaminami iš plastiko, metalo arba silikono, kartais – iš nefrito. Šiandien sekso prekių parduotuvėse galima įsigyti lengvesnių ar sunkesnių kamuoliukų, analogiškai kaip ir didesnių arba mažesnių. Kamuoliukus perkančioms pirmą kartą ir neturinčioms patirties siūloma įsigyti didesnius, mažiau sveriančius, būtinai su virvelėmis vaginalinius kamuoliukus. Moterims, kurios jau išbandė šiuos rutuliukus, rekomenduojama įsigyti mažesnius ir sunkesnius, galima ir be virvelių. Dažniausiai rutuliukai būna 2-3,5 cm pločio, o vieno rutuliuko svoris yra apie 30 gramų. Bendras ilgis su virvele – maždaug 15 cm, gali būti ir kiek didesnis. Šių sekso reikmenų įsigyti galite kiekvienoje internetinėje ar įprastoje sekso reikmenų parduotuvėje.

Vaginalinių kamuoliukų naudojimo būdai


Kiekviena moteris pati pasirenka, kaip naudoti vaginalinius kamuoliukus. Efektyviausia juos naudoti tokiu būdu: kasdien dešimčiai ar penkiolikai minučių juos įsidėti į makštį ir taip pavaikščioti. Vaginaliniai kamuoliukai leidžia atlikti ir specialius pratimus, kurie dar vadinami Kegelio mankšta: kamuoliukus galima stumti aukštyn bei žemyn makštimi, juos išstumti į išorę ir kt., tačiau norint atlikti tokius pratimus, prireiks nemažai įgūdžių. Taip pat kamuoliukais naudojasi poros – tai tampa puikia įžanga į meilės žaidimus norint, kad mergina ar moteris greičiau susijaudintų, kad patirtų malonumą dar prieš sueitį.

Ar vaginalinių kamuoliukų priežiūra – kuo nors ypatinga?


Daugelis sekso priemonių prižiūrimos labai paprastai – tereikia lašelio muilo ir drungno vandens. Priemones gerai nuplovus, jas reikia gerai nušluostyti arba išdžiovinti ir įdėti į specialų orui laidų saugojimo maišelį. Jeigu norite dar paprastesnės priežiūros ir kad sekso reikmenys tarnautų dar ilgiau, įsigyti galite specialius valiklius, kurie palengvins sekso reikmenų priežiūrą ir leis jais naudotis ilgiau.

Kiek kainuoja vaginaliniai kamuoliukai?


Vaginalinių kamuoliukų, kaip ir visų sekso žaislų, kainos labai skiriasi: juos galima įsigyti ir už 15-20 Lt, ir už 100 litų. Kainos priklauso nuo medžiagų, iš kurių rutuliukai pagaminti, kokybės, nuo parduotuvės, kurioje jie parduodami ir taip toliau. Pavyzdžiui, tikėtina, kad brangiausiai atsieis vaginaliniai kamuoliukai, pagaminti iš silikono, nes tai brangi medicininė medžiaga, nesukelianti alergijų, tvirta ir ilgaamžė, patikima ir saugi naudoti. Pigiausio varianto rinktis nerekomenduojame, tačiau taip pat neskatiname įsigyti pačių brangiausių kamuoliukų, esančių toje erotinių prekių parduotuvėje. Jūsų poreikius visiškai patenkins vidutiniškai, apie 50 litų kainuojantys Geišos rutuliukai.

Video apie Kėgelio pratimą ir vaginalinius  kamuoliukus:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą