2014 m. sausio 4 d., šeštadienis

Vibratoriai, skirti išorinei erogeninių sričių stimuliacijai

Ar tiksliai žinote, kas yra vibratorius ir kaip jis naudojamas? Pabandysime plačiau papasakoti apie tai, kuo ypatingi yra išorinei erogeninių zonų stimuliacijai skirti vibratoriai ir kokios jų galimybės.

Vibratorių galima naudoti tiek masturbuojantis pačiai, tiek ir lovoje drauge su partneriu. Vibratorius padeda „užvesti“ abu partnerius. Dažnai vyrai susiduria su problema – jiems per greitai įvyksta ejakuliacija ir moteris nespėja pajusti orgazmo. Taigi vibratorius gali tapti puikia priemone, padedančia užbaigti lytinį aktą ar tęsti jį tol, kol vyro erekcija vėl „atsigaus“. Išbandyti vibratorių tikrai verta – jis suteikia naujų, nepažintų pojūčių. Žinoma, negalima vibratoriaus lyginti su seksu su vyru – tai skirtingi dalykai, tačiau ir vienas, ir kitas teikia skirtingus, labai malonius pojūčius. Naudojantis vibratoriumi, moteris gali pati parinkti stimuliacijos intensyvumą ir maloniausią stimuliavimo būdą. Pavyzdžiui, pradžioje visai nereikia, kad sekso žaisliukas veiktų intensyviai, o, artėjant kulminacijai, greitį galima padidinti net iki kelių kartų. Vibratorius padeda tyrinėti savo kūną, padeda pažinti pojūčius – tai puiki priemonė toms, kurios nori tapti ir geresnės meilužės. Moteris, besinaudojanti vibratoriumi, manoma, geriau pažįsta savo kūną, atrandą kažką nauja ir visa tai gali panaudoti ir užsiimdama seksu su mylimuoju. Tačiau vibratorių galima naudoti įvairiais būdais – ar visa tai žinojote?

Vibratorius – išorinei įvairių erogeninių zonų stimuliacijai


Tam tikri vibratoriai skirti dirginti tik išorėje esančias erogenines zonas. Štai keli skirtumai:

Vibratorius klitoriui. Šių vibratorių įvairovė sekso žaisliukų rinkoje yra bene pati plačiausia. Daugelis vibratorių būna prisegami, ne ką mažiau stebina ir jų formos – tai drugeliai, delfinai, kiškučio ausytės ir taip toliau. Naudojant šiuos vibratorius, jų nereikia prilaikyti rankomis, todėl įvairias zonas galima papildomai stimuliuoti. Šis vibratorius suteikia išties daug malonumo.

Kiaušinio formos vibratorius. Neseniai dienos šviesą išvydo ir kiaušinuko formos vibratorius. Kuo jis ypatingas? Jais dirginti galima ne tik klitorių, bet ir spenelius ar kitas erogenines kūno zonas. Jie tinkami ir vidinei makšties stimuliacijai. Tiesa, jis yra gana nemažų gabaritų, tačiau suteikia fantastišką malonumą, kaip teigia išbandžiusieji. Beje, šie vibratoriai turi pultelį – sujungtą su kiaušinėliu laidelį arba su nuotolinio valdymo pulteliu. Taigi dėl to tokio tipo vibratorių naudoti tampa dar patogiau. Iš tolo vieną iš erogeninių jūsų kūno vietelių dirginti gali ir partneris.

Vibraciją skleidžiantys spenelių spaustukai. Ar žinojote, kad dirginti galima ne tik „tą“ vietelę, bet ir krūtų spenelius? Taip, tai irgi labai jautri tiek moters, tiek ir vyro kūno zona. Speneliams skirti specialūs spaustukai, kurie tarpusavyje sujungti. Jie, kaip ir kiaušinėlio tipo vibratoriai, turi valdymo pultelį. Juos prie spenelių itin lengva prisegti – belieka tik mėgautis ypatingos vibracijos suteikiamais pojūčiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą