2014 m. sausio 13 d., pirmadienis

Prostatos vėžio tobula prevencinė priemonė – prostatos masažas


Vis dažniau kalbama apie prostatą ir su ja susijusią pavojingą ligą – prostatos vėžį. Kas gi yra toji prostata? Tai liauka, kurios dydis – kaip kaštono, ir sveria ji maždaug 20 gramų. Ji šliejasi greta šlapimo pūslės ir yra suaugusi su šlapimtakių sienelėmis. Prostata iš dalies liečiasi ir su tiesiąja žarna, todėl geriausiai ji pasiekiama būtent pro išangę. Liaudyje prostatą priimta vadinti P tašku.



Prostata – gana svarbus vyrų lytinei funkcijai organas, nes ji lemia ejakuliaciją, suteikia spermiams didžiausią dalį sekreto, reguliuoja spermatozoidų judrumą, jei prostatos nebūtų, vyras nejustų tokio stipraus lytinio potraukio, o galbūt ir orgazmo. Taigi vienas dažniausių vėžinių susirgimų, nuo kurio miršta nemaža dalis vyrų – tai prostatos vėžys, kuris išsivysto iš negydomo prostatos uždegimo, arba kitaip – prostatito. Vienas būdų užkirsti kelią prostatos vėžiui – tai prostatos masažas. Taip pat norintys išvengti prostatito, o vėliau – ir vėžio, turėtų sveikai maitintis, daugiau judėti, mėgautis tik saugiu seksu ir pas gydytojus urologus apsilankyti reguliariai. Deja, daugelis suaugusių vengia šio vizito ir pas gydytojus kreipiasi tada, kai būna per vėlu ir kai prostatos vėžys jau būna įsisenėjęs.

Kuo masažas toks patrauklus?


Masažuojant prostatą, galima ne tik apsisaugoti nuo ligų. Masažas dovanoja didžiulį malonumą, spermatozoidai tampa greitesni ir judresni, greičiau įvyksta ejakuliacija, o tai puikios prevencinės priemonės norintiems išvengti prostatito. Masažui pasiruošti nėra sudėtinga. Reikėtų turėti šiek tiek lubrikanto, jei pageidaujate – ir plonas gumines pirštinaites. Atlikus paruošiamuosius darbus, reikėtų į išangę kišti pirštą ir bandyti apčiuopti maždaug kaštono dydžio rutuliuką – tai ir bus prostata. Tuomet švelniai masažuokite. Geriausia, kad prostatos masažas atliekamas kito asmens, pavyzdžiui, mylimosios, tačiau teoriškai jį atlikti gali ir pats asmuo.

Beje, masažą galima atlikti ir su specialiais prostatos masažuokliais, kurie yra išties revoliucinė prekė sekso prekių rinkoje. Naujieji specialaus dizaino prostatos masažuokliai yra lenktos formos, taigi vienu metu stimuliuojama ne tik prostata, bet ir tarpvietė. Galima įsigyti ir prostatos masažuoklius, kurie savo forma labai primena moteriškuosius vibratorius (atskirti juos galima tik gerai įsižiūrėjus). Taip pat gaminami ir tokie masažuokliai, kurių forma – su keliais kauburėliais, kad būtų dar maloniau. Galima įsigyti prostatos masažuoklius su apvaliais laikikliais, kad naudoti masažuoklį būtų patogiau. Tiesa, prie šių sekso žaisliukų prireiks ir lubrikanto, skirto naudoti su sekso prekėmis (šiuo tikslu tinka ne visi lubrikantai, tuo pasidomėkite atskirai). Taigi pabandę įsitikinsite, kad prostatos masažas yra išties malonus, o vėliau, kai pavyks išvengti vyrų rykšte vadinamo prostatos vėžio, būsite dar laimingesni. Taigi jei vienu šūviu galima nušauti du zuikius – pasismaginti ir pasisemti sveikatos, kodėl nepasinaudojus puikia proga? 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą