2014 m. sausio 21 d., antradienis

Iš ko pagaminti sekso žaislai?



Įdomu, iš kokių medžiagų tiksliai gaminami sekso žaislai? Jei taip, kviečiame skaityti šį straipsnį.

Silikonas


Tai bene populiariausia medžiaga ne tik sekso reikmenų rinkoje, bet ir medicinoje, atliekant plastines operacijas. Sekso prekės, kurios pagamintos iš silikono, yra malonios liesti, lanksčios, minkštos bei santykinai stangrios. Silikonas yra laidus šilumai, todėl greitai sušyla ir jį tampa malonu liesti. Tai bekvapė, alergijos nesukelianti medžiaga, silikonui nereikia jokios specialios ypatingos priežiūros – silikono reikmeniu pasinaudojus, jį pakanka nuplauti drungnu muiluotu vandeniu. Beje, su silikonu nepatartina naudoti silikono pagrindu pagamintų lubrikantų, nes jie ardo silikoninių sekso žaisliukų paviršių.

Kyber oda


Labai populiari ir kyber oda, kuri išsiskiria savo elastingumu ir minkštumu. Iš jos gaminami sekso žaislai, panašūs į tikrą odą. Ši medžiaga gaminama iš jau minėtojo silikono ir polivinilchlorido. Nuo šių sudėtinių medžiagų kiekio labai priklauso ir paties sekso žaislo minkštumas. Beje, kiekvieni gamintojai šią medžiagą vadina skirtingai – ji gali būti pavadinta ir „nature skin“, ir „love clone“, priklausomai nuo patentuoto pavadinimo. Šiuos žaislus taip pat pakanka nuplauti šiltu vandeniu, o naudoti reikėtų vandens pagrindu pagamintą lubrikantą.

Plastikas


Plastikas plačiai naudojamas vibratorių gamyboje, nes jis padeda geriau sklisti vibracijai, kai tuo tarpu minkštos medžiagos vibravimą gerokai nuslopina. Kietus vibratorius renkasi tos moterys, kurios mėgsta intensyvų dirginimą. Be to, plastiko gaminiams nereikia specialios priežiūros, juos valyti galima vandeniu arba spiritu, su plastikiniais sekso žaislais galima naudoti bet kokios rūšies lubrikantą.

Poliuretanas


Poliuretanas – ta pati medžiaga, kuri naudojama ir gaminant čiužinius ar batų padus. Pats poliuretanas yra labai higieniška medžiaga, ji neturi jokio kvapo, ji greitai sušyla, todėl malonu liesti tokius sekso žaislus. Beje, poliuretano sluoksniu padengiami iš kitų medžiagų pagaminti sekso žaislai – jie būna minkštesni, švelnesni, glotnesni. Su iš poliuretano pagamintais sekso reikmenimis rekomenduojame naudoti vandeninį lubrikantą.

Želinė medžiaga


Iš želinės medžiagos pagaminti sekso žaisliukai yra labai minkšti, malonūs, jie gerai slysta. Želinė medžiaga gaminama iš jau minėtojo polivinilchlorido, jį maišant su pagalbinėmis medžiagomis. Želinius sekso reikmenis rekomenduojama plauti be muilo – valymui tinka specialus antibakterinis tirpalas arba švelnus indų ploviklis. Želinius sekso reikmenis galima naudoti su bet kokio tipo lubrikantais.

Akrilas


Tai medžiaga, kuri pagaminta iš stiklo ir sintetinių medžiagų. Akrilas ypač vertinamas kaip antibakterinis pluoštas, jis yra ir visiškai saugus naudoti. Akrilas  yra atsparus smūgiams, gerai praleidžia šilumą, neturi kvapo, puikiai slysta, nesukelia alergijos, nedūžta, jį galima naudoti ir su įvairiais aliejais. Akrilas – tai medžiaga, „nebijanti“ nieko, todėl akriliniai sekso žaislai gali būti valomi tiek su muilinu vandeniu, tiek ir su specialiais dezinfekciniais skysčiais, su akriliniais sekso reikmenimis tinka ir visų tipų lubrikantas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą