2014 m. sausio 28 d., antradienis

Lubrikantai: 10 priežasčių, kodėl verta juos įsigyti



Turbūt nereikia nė aiškinti, kokiu tikslu naudojamas lubrikantas. Tai priemonė, sekso žaidimus paverčianti kur kas sklandesniais ir malonesniais. Užtepus lašelį lubrikanto, pojūčiai tampa intensyvesni, pailgėja sekso trukmė, nes kūnai lengviau slysta, be to, lubrikantus galima naudoti ir išdykusių žaidimų su piršteliais metu, kad partnerei būtų dar smagiau ir maloniau. Tačiau šiuos reikmenis miegamojo smulkmenų ar spintos stalčiuke verta turėti ir dėl daugybės kitų priežasčių. Beje, lubrikantus įsigyti pataria ne tik sekso gerbėjai, bet ir medicinos ekspertai. Įsitikinkite, kad lubrikantai – tai tobulas sekso industrijos kūrinys.
  1. Įsigijusios lubrikanto, nebejusite to aštraus skausmo, kai partneris į jus įeina. Beje, savęs kaltinti dėl sausumo tikrai neverta – galbūt jums prireikia daugiau laiko susijaudinti, galbūt partneris skiria nepakankamai dėmesio bučiniams ir glamonėms, o gal makštis sausa dėl tam ligų, medikamentų vartojimo, rūkymo ar visų moterų rykštės – menopauzės. Lubrikantas padės pasimylėti sklandžiau ir geriau.
  2. Mėgstate oralinį seksą? Jei taip, drąsiai pirkite vandens pagrindu pagamintą lubrikantą, kuris bus pagardintas vaisių, uogų, šokolado, vanilės ar kitais skoniais. Tai puikus būdas oralinio sekso paįvairinimui – ir pamirškite medų, plaktą grietinėlę ar kitus oralinio sekso priedus, nes šiuo tikslu jie visai netinka.
  3. Lubrikantas – tai tų ne visuomet jaukių pauzių tarp sekso ir sekso laukimo „užpildytojas“.
  4. Lubrikantai tinka ne tik vidiniam, bet ir išoriniam sutepimui – tai palengvins tos vietelės glamones pirštukais ir labai pasitarnaus praktiku pozas „moteris viršuje“. Pojūčiai bus kur kas intensyvesni ir malonesni – pabandykite.
  5. Lubrikantas labai tiks tuo atveju, jei ketinate naudoti sekso žaisliukus. Netgi neįsivaizduojame, koks jausmas jais naudotis be lubrikanto. Brrr...
  6. Girdėjote, kad vietoj lubrikanto kai kurios poros naudoja seiles? Tik taip nedarykite ir jūs – tai bjauru ir nehigieniška, o, be to, seilės tikrai neatstos lubrikanto.
  7. Jeigu vyro „pasididžiavimas“ išties didelis, partnerė jausis kur kas geriau ir maloniau, jei jie naudosis lubrikantu. Beje, lubrikantas gali pagerinti ir seksualinį dviejų partnerių suderinamumą. Mylintis su lubrikantu, tam tikra prasme sumažėja ir traumų tikimybė. Esate girdėję, kad sekso metu partneriai susirakina ir negali atsiskirti? Lubrikantai gali padėti išvengti ir to.
  8. Lubrikantas gali sumažinti ne tik trintį, bei ir ligų tikimybę. Kai lytiniai organai labai trinasi, terpė kaista, o tai skatina bakterijų dauginimąsi.
  9. Lubrikantas labai tinka su prezervatyvais, kurie besibrūžindami gali visiškai išsausinti terpę, ir seksas taps nemalonus. Kad taip nenutiktų, naudokite lubrikantus. Beje, mažyti jo lašelį galima užtepti ir ant varpos galiuko prieš užmaunant prezervatyvą. Tik jokiu būdu nepersistenkite!
  10. Beje, kuo mažesnė trintis, tuo mažesnė tikimybė ir kas prezervatyvas suplyš, taigi, naudodami lubrikantą, galėsite dar geriau atsipalaiduoti ir meilės malonumams atsiduoti visu kūnu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą