2013 m. lapkričio 29 d., penktadienis

Sekso reikmenų parduotuvės. Kodėl verta apsilankyti?


Net neabejojame, kad ne vienas iš mūsų yra buvęs sekso reikmenų parduotuvėje kartą, du ar daugiau, tačiau labai didelė dalis visuomenės nedrįsta įkelti kojos į šio tipo parduotuvę. Tačiau iš karto kyla klausimas – kodėl? Atsakymas būtų: per didelis gėdos jausmas apie tai, ką gali pagalvoti aplinkiniai. Akivaizdu, kad mūsų šalyje tokios prekybos vietos ar temos apie seksą yra likę labai didelis tabu. Ypač merginos bijo būti pastebėtos sekso prekių parduotuvėse. Tarsi tai būti nusikaltimas rūpintis savo intymiais poreikiais.

                      Kiekvienas žmogus turi savo svajones ir fantazijas, kurias norėtų įgyvendinti. Tačiau daugelio fantazijos atsiremia į sieną, nes joms pritrūksta produktų ar paslaugų, kurios yra teikiamos būtent mūsų minėtose sekso prekių parduotuvėse. Seksas nėra nusikaltimas, būtent todėl lankymasis tokio pobūdžio parduotuvėse taip pat nėra nusikaltimas ar poelgis, kuris turėtų kelti baimę. Mes siūlome atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu ir jo teikiamais malonumais. Siūlome kiekvieną dieną gyventi, taip, kad jos nesigailėtume. Lankytis ten, kur geidžia Jūsų širdis ar reikalauja Jūsų poreikiai.
Kiekvienas žmogus, nesvarbu kokia būtų jo orientacija, turėtų sugebėti suvokti ir save įtikinti, jog erotinių prekių parduotuvės yra eilinės parduotuvės. Žinoma, jose yra prekės, kurias įsigijus daugelis gali patirti daug didesnį malonumą lovoje, tačiau tai nereiškia, kad žmogus apsilankęs šioje vietoje ir įsigijęs prekę daro nusikaltimą (juk orgazmas nėra nusikaltimas). Turime išmokti mėgautis gyvenimu ir mokėti semtis viską, ką jis mums duoda.
                      Taip pat patariame visiems ir visoms, kurie nenori rutinos savo intymiame gyvenime. Pagalvokite, kas galėtų pagyvinti Jūsų intymų gyvenimą. Gal būt tai naujas žaisliukas lovoje? O gal tai nauja poza? Gal būt tai yra būtent produktas, kurį įsigysite parduotuvėje, kuri taip kelia baimę mums visiems. Įsivaizduokite malonumą, kurį gautumėte įsigiję sekso prekių. Kiekviena prekė teikia malonumą kiekvienam iš partnerių. Seksas tampa žaismingesnis ir kupinas naujų įspūdžių ir potyrių.   
                      Džonas Hjulendas Mefitas yra pasakęs: bijodami pabandyti, daug ką pražiopsome. Tad, linkime niekada nepražiopsoti nei vieno malonumo. Svarbiausia gyventi pilnavertį gyvenimą ir, kad galėtumėte oriai ištarti, kad bandėte daug ir dėl nieko nesigailite. Gyvenimas trumpas, todėl gyvenkime jį turiningai, drąsiai ir su daug malonumo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą