2013 m. lapkričio 22 d., penktadienis

Falo imitatoriai – kitaip Dildo žaisliukai


Jau nuo senų laikų moterys, kurios troško pasitenkinti neturint šalia vyro, naudodavo dirbtinio penio pakaitalus. Pradžioje tai būdavo įvairūs buitiniai daiktai, tačiau laikui bėgant buvo pradėtos gaminti dirbtinio penio kopijos, kurios dažnai sunku atskirti nuo tikrojo vyriško lytinio organo. Dabar galima rasti įvairių dydžių bei formos falo žaisliukų – svarbu išsirinkti tai, kas patenkins asmeninius poreikius. Dažniausiai falo imitatoriai naudojami įsiskverbimui į makštį, tačiau taip pat gali būti praktikuojamas oralinei ar analinei penetracijai. Pagal poreikį galima rinktis rankinius, prie kūno su dirželiais ar bet kokio paviršiaus pritvirtinamus dildo žaisliukus.

Silikoniniai falo imitatoriai rekomenduojami dėl savo lankstumo, jie yra lengvai valomi, nesusidėvi ir greitai išyla iki kūno temperatūros. Silikono pagrindo žaisliukai tinka tiems, kurie yra alergiški lateksui. Stiklo, nerūdijančio plieno, plastmasės ar kitų kietesnių medžiagų falo imitatoriai taip pat teikią didelį malonumą, tačiau išyla lėčiau bei nėra tokie lankstūs kaip silikoninio pagrindo žaisliukai (tai gali būti ir privalumas, nes stimuliuosite tą vietą, kur jums labiausiai patinka). Jeigu Jums patinka energingas ir veržlus stimuliavimas, galite rinktis minkštesnius ir plonesnius falo imitatorius. Nes taip paliekama erdvė judesių dinamikai. Vidutinio dydžio ir kietos medžiagos stimuliatoriai tinka lėtesniems bei jaudinančio masažo judesiams.

Perkant falo imitatorių pirmiausiai pagalvokite, koks prekės plotis ir ilgis Jums yra tinkamiausias. Jeigu perkate elektroninėje parduotuvėje, prie prekės dažniausiai būna nurodyti žaisliuko parametrai. Įsijauskite į seksualinius prisiminimus ir nuspręskite, kurie falo imitatoriaus išmatavimai Jums gali suteikti pilnavertį ir neišdildomą malonumą.

Žaisliukai skiriasi ne tik medžiaga, storiu ar ilgiu bet ir „penio galvutės“ griovelių dydžiu, penio išlenkimu bei visa bendra žaisliuko forma. Tiems, kurie nori mažiau trinties, ar yra itin jautrūs, patartina rinktis kuo tolygesnio, vientisesnio paviršiaus dildo. Mėgstantiems „sūkurinius“, veržlius judesius, stiprią G taško stimuliaciją – tinka ir aštresnių briaunų falo imitatorius. Taip pat galite rinktis dvigubus (dviems asmenims ar dvejoms angoms) žaisliukus, kurie suteiks dar daugiau malonumo Jums ir Jūsų partneriui.

Falo imitatoriai – dirbtinio penio analogas, kuris gali papildyti seksualinių žaidimų melodiją. Svarbu pasirinkite tinkamą dydį, medžiagą, išlinkimus bei jo naudojimo būdą (rankinį ar pritvirtinamą prie bet kokio paviršiaus).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą