2013 m. lapkričio 15 d., penktadienis

Vaginaliniai kamuoliukai moters gyvenime

Nėra paslaptis, kad visais laikais daugelis žmonių turėjo intymių fantazijų. Nesvarbu ar tai būtų Senoji Graikija ar dabartinis pasaulis. Moterys turėdavo net specialius pratimus vaginos mankštai. Jų metu buvo treniruojami vaginaliniai raumenys. Atsirasdavo valdovų, turėjusių sugulovių, kurios buvo išmokintos specialių intymių raumenų valdymo technikų. Egzistuodavo net specialūs būrelio tipo susirinkimai, kuriose šiam reikalui buvo naudojami akmeniniai ar mediniai apvalūs rutuliukai. Užsiėmimai būdavo organizuojami dažnai – kasdien iki 30 minučių. Šie instrumentai gali būti vadinami pirmaisiais vaginaliniais kamuoliukais.


Ką suteikia vaginaliniai kamuoliukai?

Vaginaliniai kamuoliukai suteikia galimybę mankštinti vaginalinius raumenis. Atliekamų pratimų metu Jūs stiprinate vaginos raumenis. Tokiu būdu raumenys išlaikomi tonizuoti.
Kita nemažiau svarbi priežastis – vaginos apimties reguliavimas. Naudodamasi raumenų tempimo technikomis prižiūrite savo vaginos tamprumą. Ypač tai aktualu moterims besiruošiančioms gimdyti. Užsiėmimai leidžia išvengti vaginos raumenų ištampymo po gimdymo procedūrų.
Be šių praktinių reikšmių yra kitas svarbus veiksnys moters partneriui. Reguliariai ir taisyklingai mankštinant šiuos raumenis, abu partneriai gali tikėtis patirti naujus malonius pojūčius.
Be to, pritrūkus minčių miegamajame, vaginaliniai kamuoliukai gali tapti naudinga sekso žaidimų dalimi – sukurti intymią ir įaudrinančią atmosferą.

Kaip naudotis?

Prieš pradedant naudotis vaginaliniais kamuoliukais verta geriau susipažinti vaginos raumenimis.
Svarbiausia yra išmokti valdyti šiuos raumenis be preso ir užpakalio raumenų pagalbos. T. y. Jūs turite pajusti kaip teisingai sutraukti ir atpalaiduoti būtinus raumenis. Atlikusi šias procedūras galite pradėti praktinius užsiėmimus savo vaginaliniams raumenims ugdyti.
Ruošiantis yra svarbu žinoti, kad kamuoliukai privalo būti švarūs, todėl juos prieš treniruotę nuplaukite. Pratimai atliekami stovint ir ištiesus rankas į priekį arba uždėjus ant liemens.

Galite pradėti vaginalinius pratimus nuo pastangų įtempti vaginos raumenis apgaubiant kamuoliuką. Jums pravartu įsiminti, kad vaginos raumenys yra skaidomi į tris dalis: apatinę, vidurinę ir viršutinę. Apatiniai raumenys uždaro įėjimą į vaginą ir yra labiau išvystyti, todėl atliekami pratimai jiems yra paprasčiausi. Vidurinieji – vaginos vidaus raumenys. Mankštinti juos yra sudėtingiau, todėl būtina mokintis valdyti kiekvieną šių raumenų judesį. Viršutinė dalis – gimdos kaklelis.

Įsidėjus vaginalinius kamuoliukus yra privalu laikyti juos viduje ir dirbti su raumenimis – įtempinėti ir atleidinėti, kaip buvo minėta anksčiau. Norint pasiekti rezultatą, Jus turite sugebėti manevruoti kamuoliukais visomis kryptimis savo vaginos viduje. Rekomenduojama atlikti treniruotes kasdien arba nors kas antrą dieną. Vykdydama reikalavimus turėsite didesnius šansus sekso metu pajusti didžiausią malonumą – orgazmą pati ir suteikti jį partneriui.

Pratimai su vaginaliniais kamuoliukais leis mankštinti vaginą ir užtikrins gerą jos būklę. Šie sekso žaisliukai suteiks Jūsų seksualiniam gyvenimui daugiau malonaus potyrio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą