2013 m. spalio 31 d., ketvirtadienis

Seksualūs apatiniai – prieskonis miegamajame

Ne paslaptis, jog vienas iš aistringo sekso priedų yra tai, kaip Jūs atrodote prieš ar intymių žaidimų metu. Seksuali, įvairių spalvų, aptempta, išryškinanti kai kurias formas ar dengianti tik tam tikras kūno vietas apranga – gali itin įaudrinti Jūsų partnerį. Svarbu žinoti ne tik partnerio skonį, bet ir gerai pažinti savo kūno formas bei mokėti paslėpti trūkumus bei pabrėžti privalumus.
Nuomonė, jog tik itin tobulos figūros (kurios stereotipas formuojamas visuomenėje)  žmonės gali dėvėti seksualius apatinius – klaidinga. Nėra nieko tobulo, yra tik skirtingi skoniai, todėl nebijokite nustebinti savo partnerį erotiška apranga.
Moterys, kurios turi apvalesnes kūno formas, dažnai galvoja, jog aptempti rūbai joms nėra priimtiniausias variantas. Tokiu atveju galima rinktis įvairių raštų bei modelių seksualius naktinukus arba peniuarus. Laisvai krentanti medžiaga pridengia liemens išlinkimus šonuose, leidžia laisvai jaustis bei nekompleksuoti dėl kelių pačiai moteriai nepageidajamų kilogramų. Nepriklausomai nuo kūno svorio, apvalių klubų moterys gali išbandyti seksualias kūno kojines. Jos išryškina kiekvieną kūno liniją bei įkaitina savo paslaptingumu. Moteris atrodo apsirengusi, bet tuo pačiu metu demonstruoja visus savo kūno išlenkimus (krūtinę, intymias kūno vietas, užpakaliuką). Moterys, kurios turi ilgas kojas – drąsiai gali išbandyti erotinius triko rūbus. Triko privalumas yra tas, jog itin išryškinamos kojos, kitos kūno formos, tačiau paliekama intriga gundymui bei intymumui. Triko galima pasirinkti pagal savo poreikį iš didelio seksualių apatinių parduotuvės asortimento. Na, o seksualios liemenėlės ir kelnaičių komplektas tiks bet kuriai moteriai. Toks derinys dažnai demonstruojamas miegamajame ar už jo ribų, todėl moteris jausis pasitikinti savimi bet tuo pačiu užburianti savo žavesiu.
Visų seksualių apatinių paslaptis – intriga bei išryškinanti ar kai ką paslepianti medžiaga. Vienus žmones jaudina išryškintos užpakaliuko formos, kitus – ilgos kojos. Taip pat ne paslaptis, jog pabrėžta moters krūtinė yra taip pat itin jaudinanti kūno dalis. Bet kuris vyras trokšta ar bent turėjo slaptą mintį, jog jo partnerė miegamajame suviliotų dėvint korsetą. Šiuo seksualiu rūbų pabrėžiama moters krūtinė, jaudinančiai išlenkiama ir išryškinama moters figūra, o ypač liemuo. Nėra abejonių, jog ant moters kūno gundančiai prigludęs korsetas, padės įaudrinti net giliausiai užslėptą aistrą. Nereikia pamiršti, kad prie bet kokių moteriškų apatinių galima įkomponuoti papildomą gundymo ingridientą: seksualias kojines, pirštinaites, kojinių dirželius ir t.t. 
Nereikia pamiršti, kad gundantys ir įaudrinantys apatiniai taip pat skirti dėvėti ir vyrams. Paklauskite savo partnerės, ar ji niekada nemąstė, kaip atrodytų Jūsų intriguojančiai pridengtas užpakaliukas ar vyrišką pasididžiavimą išryškinančios kelnaitės? Nustebinkite savo partnerę, demonstruodamas bei įkaitindamas ją seksualiais vyriškais apatiniais.

3 komentarai: