2013 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis

Masažas – puiki įžanga prieš aistringą seksą

Nuo seno žinoma, jog atpalaiduojantis ir stimuliuojantis masažas žmogui gali sukelti nenumaldomus pojūčius. O erogeninių zonų stimuliavimas sužadina net giliausiai įmigusią aistrą.  Svarbu leisti atsipalaiduoti savo partneriui ir padėti jam patirti jaudinančius malonumus. Atpalaiduojamasis masažas su erotinio masažo elementais nereikalauja specialių žinių ar mokymų. Priešingai – nereikia bijoti eksperimentuoti! Visos Jūsų ir partnerio seksualinio gyvenimo subtilybės priklauso nuo abiejų, nustebinkite savo antrąją pusę aistringu masažu. O po vieno karto, norėsis dar ir dar. Įkaitinantį masažą gali išbandyti bet kokios lyties, statuso, amžiaus žmonės. Nesikuklinkite ir nustebinkite partnerį - sukurkite romantišką atmosferą, pasirūpinkite visomis masažui reikalingomis priemonėmis ir kartu su partneriu pasinerkite į kūniškus malonumus.


Norint sukurti jaukią aplinką, pirmiausiai reikia pasirūpinti, kad patalpoje būtų šilta. Nepamirškite akcentų: neerzinantys, švelnūs aromatai, rami muzika – įkaitins atmosferą. Kai kuriuos žmones jaudina, kai kambaryje būna prieblanda ar žvakių šviesa. Darant masažą pirmą kartą, verta pasirūpinti patogia vieta atsigulti partneriui. Tam geriausiai tinka lova ar grindys (svarbu, kad jos nebūtų šaltos). Jeigu Jūs esate moteris ilgais nagais - pasistenkite, kad jie nedirgintų partnerio odos. Net ir menkiausi netyčiniai įbrėžimai ar sugnybimai gali būti skausmingi, tokiu atveju masažas gali pakrypti ne ta linkme, kurios tikėjotės. Taip pat pasirūpinkite, kad atrodytumėt gundančiai savo partneriui. O juk niekas to geriau nežino, nei Jūs! Beje, svarbus dar vienas aistringo masažo akcentas -  tam, kad Jūs tiesiog slystumėte per partnerio kūną, pasirūpinkite masažo aliejumi (nuoroda į juos). Specialūs masažui skirti aliejai yra gaminami be konservantų, jie nesukelia alergijos odai, yra skirtingų aromatų, lengvai nuplaunami.
Įkaitinančio masažo etiudas padeda visiškai atsipalaiduoti ir sukelti seksualines fantazijas. Svarbu atsipalaiduoti ir Jums ir tam, kam darysite masažą. Prisiminkite visi malonūs pojūčiai pasiekiami tada, kai abu partneriai yra tam nusiteikę. Stenkitės pajausti, kokia tvyro nuotaika, kokia reakcija į prisilietimus.
Masažo seansą pradėkite atsižvelgdami į aplinkybes. Jeigu partneris sėdi, galite gundančiai prie jo prieiti ir įsitaisius už nugaros. Iš lėto pradėkite masažuoti galvą, lengvais paspaudimais, sukamaisiais nykščių judesiais atpalaiduokite kaklą, pečius, glostykite krūtinę, pilvą, rankas. Galima paprašyti partnerio, kad jis atsigultų ant pilvo. Švelniais judesiais glostykite nugarą, minkštai ir lengvai įtrinkite aliejų į visą kūną. Nepamirškite, kad partnerį galite masažuoti prisilietimais krūtine, liežuviu ar net visu kūnu. Visos erogeninės turi būti ištyrinėtos maloniais prisilietimais nuo galvos iki kojų pirštų galiukų. Jauskite kūnų sąlytį. Po kurio laiko galite paprašykite partnerio atsigulti ant nugaros - atpalaiduokite jį dar labiau, stimuliuokite partnerį ne tik maloniais judesiais, bet ir gundančiu žvilgsniu. Jauskite kaip partneris pasineria į malonius pojūčius, įsiklausykite į jo kvėpavimą, masažą užburkite aistringais bučiniais įvairiose kūno vietose. Nesikuklinkite pereiti prie jautriausių kūno vietų: krūtinės spenelių, sėdmenų, vidinių šlaunų pusių, lytinių organų. Na, o tolimesnė masažo eiga priklauso nuo to, kaip įsiaudrino partneris.


Jaučiant apibusę pulsuojančia seksualinę energiją galima pasinerti į aistros sūkurį bei įgyvendinti seniai užsigulėjusias seksualines fantazijas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą