2013 m. rugpjūčio 16 d., penktadienis

Keletas patarimų, kaip iš naujo atrasti sekso malonumus



            Daugelio troškimas yra mėlytis kiekvieną dieną, tačiau realybė yra kiek kitokia. Pora metams bėgant mylisi vis rečiau ir rečiau. Kodėl taip atsitinka? Rodos, nesunku suprasti – kalta rutina, viską gadinanti ir maloniausią užsiėmimą pavertusi paprastu, daug emocijų nebekeliančiu veiksmu. Šiandien jums siūlau žodį „rutina“ mesti iš galvos. Taigi, patariu pasinaudoti keletu pasiūlymų, kaip atrasti sekso malonumus iš naujo:
            Pirmasis. Mylėtis, o ne vien ritmingai judėti lovoje. Mylėtis reiškia – glamonėtis, šnabždėti gražiausius ir aistringiausius žodelius. Turbūt daugelis prunkštelėjo ir pagalvojo, juk tai elementaru. Tačiau derėtų pamilti ir patį seksą. Mylėti tas akimirkas, nerti ir išnerti iš malonumų jūros ir pasistengti, jog tavo antroji pusė jaustų lygiai tą patį, jog sueities metu pamiltų patį seksą.
            Antrasis. Pakeisti mylėjimosi vietą. Nors kartais įprantame prie patogumų ir, rodos, lova yra ir bus geriausias ir patogiausias meilės lizdas. Tačiau ne veltui filmuose tiek daug scenų, kuriuose labiausiai klykiama iš malonumo, kai mylimasi duše ar persirengimo kabinoje.
            Trečiasis. Pakeisti mylėjimosi laiką. Jei mylitės du kartus per savaitę: t.y. vakarais prieš miegą, dažniausiai savaitgaliais, tad tai jau būtų galima pavadinti rutina, kuri kiek mažina sekso poreikį. Tad siūlyčiau keletą kartų per mėnesį nustebinti savo mylimąjį. Kad ir pasiūlyti vietoj pietavimo kavinėje, grįžti namo pavalgyti pietus. Aišku, pietums laiko palikite tik keletą minučių. Netikėtai parverskite savo mylimąjį ant lovos.
            Ketvirtasis. Įsigyti „Kamasutrą“. Jei dar neturite šios knygos, siūlyčiau artimiausia proga padovanoti šią knygą savo antrajai pusei. Ne tik dėl to, jog galėtumėte išmokti naujų pozų, bet ir dėl to, jog kartu vartant knygą, sekso poreikis didėja. Tai skatina fantazijas. O be to, naujas pozas išbandyti visada smagu ir įdomu.
            Penktasis. Pakeisti partnerį. Taip, tai kiek drastiškas sprendimas. Tačiau taip turėtų pasielgti tie, kurie išbandę anksčiau aprašytus patarimus nepajuto jokio pokyčio ir mylėtis užsimano tik tuomet, kai yra nepavargę ir išsimiegoję. Juk seksas yra bene didžiausias malonumas, kuriuo galime mėgautis. O jei partnerio užsimanoma tik retkarčiais tam, jog būtų „palaikoma forma“, turbūt ir už miegamojo durų šis žmogus menkai domina.
            Juk mylėtis yra taip beprotiškai gera

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą