2013 m. rugpjūčio 30 d., penktadienis

Apie seksą telefonu

            Apie seksą telefonu visi žino, bet dažniausiai mano, jog tai yra per daug vulgarus užsiėmimas. Skeptikai prunkštauja, jog išreikšti žodžiais taip, kaip stipriai geidi moters ar vyro, nupasakoti savo pačias subtiliausias ir kartais vulgariausias fantazija, pasijausti taip jog iš tiesų mylėtumeisi, yra sudėtinga ir negali suteikti tikrojo malonumo. Be abejojo, mažai, kas drįstų ginčytis, jog seksas telefonu gali prilygti tikrajam seksui, juk mylimasis yra kiek toliau - negali nei matyti, nei užuosti, nei paliesti. Tik balsas, žodžiai jaudina. Tačiau tokia alternatyva tikrajam seksui visgi egzistuoja, tuo mėgaujasi daugybė porų ir net tų žmonių, kurie nematė vienas kito realybėje. Tai jaudina ir pamalonina.
            Būtų galima išvardyti kelis patarimus, kurie sekso telefonu pradžiamoksliui padėtų pasiekti maksimalų malonumą, tokį malonumą, kurį sukuria tik dviejų žmonių fantazijos. Taigi visų pirma, reiktų išsirinkti tinkamiausią partnerį seksui telefonu. Tokį, kuriam nebijotum išlieti visas fantazijas. Ir be abejo, kiek keista, bet būtina gero sekso telefonu sąlyga – jaudinantis partnerio balsas. Žinoma, jog labiausiai jaudinantis yra žemas balso tembras. Dar geriau, jei jūsų „telefoninis“ partneris yra kiek prikimęs. Vulgarūs žodžiai patys pasilies iš jūsų lūpų, kai jausite atitinkamą atsaką kitame laido gale. Kitas patarimas – nebijokite fantazuoti. Tai taipogi neginčijama šio malonumų persunkto pokalbio sąlyga. Juk kalbėdami telefonu kartu su partneriu galite persikelti į paplūdimį Ispanijos krantuose. Mylėtis jūroje, kopose ar ant paties pasaulio krašto. Išlaisvinkite savo fantazijas.
            Vienas bene didžiausių sekso telefonu pliusų yra tai, jog galima patirti malonumą ir nė nereikia galvoti apie apsisaugojimą. Taipogi tai gali būti ir jūsų seksualinio gyvenimo su ilgamečiu partneriu paįvairinimas. Būtent tuomet, kai išvykstate kelioms dienoms ir paliekate mylimąjį vieną namie, galite netikėtai griebti telefoną ir pasinerti į malonumo ekstazę, nors ir mylimojo nėra šalia.  Juk seksas įvairiausiomis formomis yra neapsakomas gyvenimo džiaugsmas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą