2013 m. rugpjūčio 9 d., penktadienis

Erotiniai žaidimai. Ar verta įgyvendinti fantazijas?



            Daugelis iš mūsų nė nesusimąstome, jog erotiniai sapnai, po kurių prabundame išpilti prakaito ir kiek sutrinkame juos prisiminę yra mūsų pačių suformuotos fantazijos. Dažniausiai juose esame dar laisvesni, išbandome tai, ko nedrįstame paprašyti savo partnerio. Kai prabusite iš tų sapnų, nesivaržykite. Fantazuokite atmerktomis akimis žiūrėdami tiesiai į nuogą savo mylimojo kūną.   
            Galbūt savo fantazijose visada troškote, jog jūsų mylimoji būtų seselė, kuri apžiūrėtų jūsų sveikatos būklę ir kurios rankos vis netyčia nuslinktų prie tos jautriausios kūno dalies. Vėliau ši nusiplėštų seselės apdarą ir patikrintų jūsų sveikatą subtiliausiu ir efektingiausiu būdu. O galbūt jus audrina visiškai kitoks personažas, nesivaržykite ir kuo greičiau sušnabždėkite savo antrajai pusei, kuo geidžiate tapti lovoje. Be abejo, tokiems erotiniams žaidimams kai kas gali pritrūkti fantazijos. Tad siūlau dar vieną labai paprastą, bet nuostabų suaugusiųjų žaidimą.  Prasidėjus glamonėms, švelniai užriškite savo partneriui akis, jei norite keliomis akimirkomis pririškite jį ir pūkuotaisiais antrankiais ar švelniais raiščiais prie lovos. Juk žinote, jog negalint pasinaudoti vienu pojūčiu (rega), sustiprės klausos ir lytėjimo pojūčiai  – jaudins dar labiau jūsų šnabždami žodžiai, norėsis rėkti iš malonumo dėl jūsų prisilietimų ir glamonių.
            Taipogi galite rasti įvairiausių žaisliukų suaugusiems erotinių prekių parduotuvėse, galbūt įsigiję juos sugalvosite savo unikalų erotinį žaidimą, kuris suteiks neapsakomo malonumo.
            Neabejotina, jog erotiniai žaidimai praskaidrins kasdienybę ir užkaitins aistras. Klyksmai, gilūs atodūsiai, lovos siūbavimas kaip audroje siūbuojančio laivo – štai kas nutinka, kai išlaisviname savo fantazijas. Štai dėl ko erotiniai žaidimai niekad negalėtų nuvilti.
            Tad siūlau nelaukti ir čiupti savo mylimąjį(-ąją) į glėbį. Ir mėgautis žaidimais, mėgautis seksu. Juk gyvename tik kartą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą