2013 m. birželio 28 d., penktadienis

Sekso žaisliukai suaugusiems


Apie sekso prekes garsiai kalbėti neįprasta, bet juk pasižvalgyti suaugusiems skirtose  žaisliukų parduotuvėse norėtų kiekvienas vyras ar moteris. Jei kas ir nebuvo ten įkėlęs kojos, tai tik dėl to, kad nedrąsu, nejauku, yra baimė, jog kas nors pamatys. Bet tai juk nėra nusikaltimas! Jei žmogui užsiiminėti seksu – normalu, kodėl turėtų būti gėdinga lankytis sekso prekių parduotuvėse.
Mūsų liberalėjanti visuomenė dar tik neseniai apsiprato su tuo, kad tokios parduotuvės yra. Ir ne tik jaunimas, bet ir solidesnio amžiaus žmonių vis dažniau užsuka ten pasižvalgyti.
Šiandien labai populiaru apsipirkinėti internetu, šitaip apsipirkinėti greičiau ir patogiau. Internetinės erotinių prekių parduotuvės tampa vis populiaresnės. Žmonės perka sekso prekes internetu, nes tai visiškai konfidencialu. 
Tačiau žmonėms, kurie niekad nesilankė jose, iškyla klausimas – ką galima tokiose parduotuvėse rasti. Daugeliui atrodo, jog ten parduodami tik vibratoriai ir pripučiamos guminės lėlės. Tačiau daugelis nustebtų, jog pasirinkimas ten išties didžiulis.
Didžioji dauguma sekso prekių parduotuvių lankytojų yra vyrai, nors maždaug 90 proc. visos produkcijos yra skirta moters pasitenkinimui. Vadinasi, vyrai rūpinasi savo moterimis! Keista, tačiau erotinių prekių parduotuves dažniausiai aplanko vienišos moterys, ieškodamos priemonių pasitenkinimui. Moteris erotinių prekių parduotuvėse dažniausiai perka vaginalinius kamuoliukus, vibratorius, falo imitatorius, erotinius rūbus, feramoninius kvepalus.
Vyrai priešingai, dažniau užsuka tie, kuri turi partneres. Vyrų populiariausios prekės: maisto papildai erekcijai, potencijai gerinti, pompos ir vibratoriai. Porelės dažniausiai renkasi stimuliatorius, fetišo prekes, kitokius sekso rinkinius porai.
Kiekvienas siekiantis sustiprinti savo seksualinį gyvenimą ras sau naudingą prekę erotinių prekių parduotuvėje.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą