2013 m. liepos 5 d., penktadienis

Ar analinis seksas moteriai gali sukelti kokių nors problemų, skausmo? Kai norisi, tačiau baisu..



Analinis seksas gali išspausti keletą ašarų. Ir netgi šiek tiek kraujavimo. Tačiau jei jūs būsite rūpestingi, nebus jokios priežasties skausmui. Auksinės taisyklės yra veikti lėtai, švelniai ir naudoti gausybę lubrikanto.

Pradėkite nuo analinės preliudijos naudodamiesi lubrikantu pateptu pirštu, kad atpalaiduoti išeinamąją angą. Kai apsiprasite, pridėkite dar vieną pirštą arba prasiskverbkite naudodami mažą analinį kaištį. Tuo pačiu kai tai darysite, stimuliuokite klitorį (laisva ranka arba sekso žaislu, kad išvengti infekcijų), nes tai padės atsipalaiduoti ir susijaudinti.

Pradėkite patį analinį seksą tik tada, kai jau būsite visiškai atsipalaidavusi ir būtinai naudokitės prezervatyvais, kadangi tai rizikingas aktas. Vėlgi, tegul tai būna lėti veiksmai ir naudokite gausybę lubrikanto, geriausiai silikoninio, nes jis nedžiūsta ir nepraranda slidumo. Viena ar dvi taurės vyno išgertos prieš preliudiją taip pat gali padėti (bet ne per daug – turite būti pakankamai budri, kad pajaustumėte, jei pradės skaudėti, kadangi taip jūsų kūnas praneša, jog kažkas ne taip). Sustokite jei jums skauda ir nesistenkite per prievartą.

Analinis seksas vieniems puikiai tinka, kitiems visiškai nepatinka. Todėl galbūt jis ne jums. Jei ne, vietoj paties sekso galite paeksperimentuoti su analiniais kaiščiais ar pirštais.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą