2013 m. birželio 21 d., penktadienis

Kaip išvengti rutinos seksualiniame gyvenime



Seksualiniai santykiai užima didelę vietą kiekvienos poros santykiuose. Tačiau esant kartu ilgesnį laiką – natūraliai į seksualinį gyvenimą atsėlina rutina. Darbas, buitis, greitas gyvenimo tempas atima vis daugiau laiko, kurį būtų galima praleisti lovoje, o galiausiai, net ir atsidūrus lovoje seksas tampa paskutiniu dalyku, kuris rūpi.

Poros, kurios kartu yra ilgesnį laiką - atranda savo intymių santykių ritmą, kuris atrodytų  turėtų būti teigiamas dalykas, tačiau taip yra tik iš dalies. Seksas vis ta pačia misionieriaus poza, vienodu laiku, kai kiekvienas judesys yra puikiai žinomas ir nuspėjamas,  gal ir užtikrina, kad abu partneriai patirs orgazmą, tačiau ilgainiui aistra ima blėsti. Žinoma, ne kiekviena pora yra linkusi ekstremaliems sekso eksperimentams, intrigoms ar nuotykiams. Tačiau to ir nereikia, užtenka kaskart pasitelkti vieną naują, netikėtą smulkmeną – ir kaskart seksas suteiks vis naujų pojūčių.

Mintis apie seksą viešoje vietoje įaudrina daugelį, tačiau ne daugelis ryžtasi šią idėją įgyvendinti. Tačiau puikiai užtenka poros smulkmenų, kurios sužadins aistrą ir nuteiks aistringai vakaro pabaigai. Esant svečiuose galima tiesiog po stalu ranka itin erotiškai glostyti partnerio koją, nuėjus atokiau sušnabždėti į ausį, trumpai papasakojant kas lauks vėliau, grįžus namo, arba apdovanoti aistringu bučiniu koridoriuje, kai niekas nemato. Tik maži  gestai – tačiau tai gali itin aistringai nuteikti, lieka tik sulaukti kol grįšite namo.

Oralinis seksas, kad ir kiek malonumo jis teiktų – ilgainiui, atliekant ta pačia technika, nebetenka savo aistringumo. Žinoma, orgazmas garantuotas, tačiau galima pojūčius dar sustiprinti. Paprastas būdas – išmėginti mėtų poveikį. Tereikia prieš pradedant oralines glamones išgerti keletą gurkšnių šios arbatos – mėtos sukelia malonų, švelnų dilgčiojimą. Nauji, netikėti pojūčiai garantuoti. Taip pat galima išbandyti šilta – šalta metodą. Reikia turėti puodelį arbatos, ir stiklinę šalto vandens: pirmiausiai gurkštelkite šiltos arbatos (tik ne karštos), tada keletą akimirkų pamyluokite partnerį, po to išgerkite šalto vandens, ir vėl pamyluokite. Pakartokite tai dar keletą kartų.

Taip pat nepamirškite tokių paprastų dalykų, kaip kartas nuo karto nustebinti partnerį dailiais, seksualiais apatiniais, būnant atskirai – išmėginkite  lengvą, erotišką flirtą žinutėmis, ar tiesiog išmėginkite seksą neįprastoje vietoje – ant žemės, ant stalo, vonioje, ant skalbimo mašinos ir t.t. Kiekvieno iš mūsų namuose yra gausybė puikių vietų ir be lovos.

Kaip sekso preliudiją – galite pažiūrėti erotinį filmą. Žiūrėkite būtinai kartu. Rega – vienas iš mūsų svarbiausių pojūčių, tad matomi vaizdai tik sustiprins aistringa nusitekimą, pradėkite glamonėtis žiūrint filmą, lieskite vienas kitą, erzinkite. Išmėginkite tai, ką matote filme.

Sakoma, kad rutina normalus ilgalaikių santykių palydovas – tačiau nebūtinai taip turi būti. Viskas kiekvienos poros rankose. Užtenka tik šiek tiek daugiau pasistengi, pasitelkti vaizduotę, kaskart ką nors pakeisti, net mažą smulkmena – ir aistra neapleis jūsų miegamojo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą