2013 m. gegužės 24 d., penktadienis

Seksualūs apatiniai



Ar žinote kas labiausiai kaitina vyrų kraują? Ne, neatspėjote.. Tai tikrai nėra krepšinis ir alus. Vyrai negali atsispirti tik prieš vieną – moterį, apsitaisiusią seksualiais ir įmantriais apatiniais. Ar žinote kokiems apdarėliams negali atsispirti jūsų mylimasis?
Be abejonės, visus vyrus kaitina raudona spalva. Jie lyg buliai puola prie raudonos spalvos, ir nusiginkluoja prieš jus. Raudoni seksualūs apatiniai tikrai nepaliks jus be dėmesio, net jei tą vakarą ir svarbiausios krepšinio varžybos. Jei jūs esate nusiteikusi aistringam vakarui, be jokių abejonių rinkitės raudonos spalvos apatinius drabužėlius.
Juoda spalva – subtili, moteriška, tinkanti subrendusiai, žinančiai ko nori iš gyvenimo (ir iš vyro) moteriai. Juodi nėrinukai gali išvesti iš proto bet kurį vyrą. O kur dar prisegamos kojinės, permatomi naktinukai? Jūsų partneris tikrai neliks abejingas Jums.
Balta spalva simbolizuoja nekaltumą, tyrumą, tačiau apie kokią nekaltybę galima kalbėti, kai ruošiamės aistringai nakčiai? Balti nėrinukai, baltos kojinės, ir jūs lyg nuotaka pirmąją naktį paskandinsite savo partnerį aistrų vandenyne.
Norite atrodyti žaisminga ir išdykusi? Rinkitės rožinius, alyvinius ir kitų ryškių spalvų apatinius. O jei esate tikra vilioklė, apkerėkite savo mylimąjį permatoma suknute, pro kurią lyg pro šydą erotiškai žvelgs visos jūsų grožybės. Galite rinktis įvairių raštų naktinukus, tinklines suknutes, mini suknutes giliomis iškirptėmis. Bent vienas šių mažyčių rūbelių turėtų būt kiekvienos moters spintoje.
Mielos moterys, jei norite būti geidžiamos ir mylimos, neapsiribokite vien kasdieniais apatiniais, nelaikykite spintoje savo gražiausių seksualiausių drabužėlių ypatingai progai, suteikite malonumą savo vyrų akims. Kuris vyras nenorėtų pamatyti savo damos, apsitaisiusios erotišku peniuaru ar korsetu? O kur dar įvairios glaustinukės, prisegamos kojinės ir kiti erotiniai aksesuarai? Galbūt virdama sriubą iškeistumėt kasdienę prijuostę į seksualią permatomą tarnaitės aprangą? O gal išdrystumėt persirengti medicinos sesute? Gal jūsų vyras svajoja padūkti su „mokinuke“?
Šiek tiek fantazijos, šiek tiek žaidimo.. Po šitokios avantiūros, be abejonės jūsų laukia fantastiška naktis.
         Pamirškite kompleksus, būkite tikra amazonė. Išsirinkite jums tinkamiausią erotiškų apatinių komplektą. Neleiskite savo vyrui užmigti prie televizoriaus J

2 komentarai:

  1. Seksualūs ir gundantys moteriški apatiniai — geriausia dovana vyro akims. Palepinkime savo vyrus, mylėkime ir būkime mylimos.

    AtsakytiPanaikinti
  2. jei turit vyruką, kurį norit nustebinti, pasidairykite parduotuvėję https://www.ageismas.lt/ rasite ne tik sekso prekių, bet ir labai faino seksualaus apatinio trikotažo

    AtsakytiPanaikinti