2013 m. gegužės 17 d., penktadienis

Iš kokių medžiagų gaminamos sekso prekės?



Kas gali paneigti, kad seksas ne tik teikia fizinį malonumą ir atpalaiduoja, bet kartu tai yra dvasinio pasitenkinimo terapija. Kad pasiekti maksimalų komfortą ir pasitenkinimą, sekso prekės turi būti pagamintos iš aukščiausios sekso prekių medžiagų kokybės. Daugelis rinkoje esančių sekso prekių pagamintos iš nekokybiškų medžiagų, galinčių sukelti alergines reakcijas, kitus nemalonius pojūčius ir sutrukdyti pasiekti aukščiausią pasitenkinimą. Tuo tarpu pas mus galite įsigyti tik nepriekaištingos kokybės suaugusiųjų žaisliukų, kurių gamyboje naudojamas saugus plastikas, medicininis silikonas ir kitos tik aukščiausios kokybės sekso prekių medžiagos.
PVC dar kitaip vadinama polivinilchloridas yra viena iš plačiausiai naudojamų medžiagų pasaulyje. Tai labai plona, patvari ir labai lanksti medžiaga, todėl plačiai naudojama ir sekso prekių gamyboje. Dar vienas įdomus faktas apie PVC – ši sekso prekių medžiaga kaip chameleonas, gali būti bet kokios spalvos. Be išvardintų privalumų PVC turi ir daugiau savybių, dėl kurių jis plačiai naudojamas suaugusiųjų žaisliukų rinkoje:

-PVC sudėtyje yra sveikatai nepavojingi ir saugūs plastikiniai minkštikliai,
-Naudojant šią medžiagą galima išgauti įvairaus kietumo produktus: nuo labai minkšto iki labai kieto,
-PVC gli būti įvairių spalvų, taip pat gali būti ir permatomas,
-Pasižymi patvarumu ir ilgalaikiu naudojimu,
-Sudėtyje nėra latekso,
-PVC ypač gerai perduoda vibracinius judesius.
Sekso prekes, pagamintas iš šios medžiagos, galima naudoti su visų tipų ir rūšių lubrikantais.
Dar viena sekso prekių medžiaga TPE/TPR - tai termoplastinis elastomeras / termoplastinė guma. TPE/TPR  plačiai naudojama suaugusių produktų gamyboje, nes: neturi plastifikatorių (ftalatų), labai minkšta, gali būti permatoma, matinė arba vientisos spalvos, gali būti įvairaus tvirtumo, ilgalaikė, be latekso, atspari plėšimui.
Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad šios medžiagos prekės naudojamos su lubrikantais vandens pagrindu.
Kita sekso prekių medžiaga - ABS termoplastas sudarytas iš akrilnitilo, butadieno ir stireno monomerų.  ABS pirminės savybės yra stiprumas, atsparumas smūgiams ir tvirtumas.  Šis plastikas yra labai lengvas ir naudojamas daugumoje modeliavimo sferų .  ABS  visada būna kietos būsenos,  ilgalaikis, neporėto paviršiaus, sudėtyje nėra ftalatų arba kitaip plastifikatorių.  ABS gali būti išgaunamas begale įvairių spalvų ir faktūrų.

Silikonas – tai dar viena sekso prekių medžiaga , kuri laikoma pati higieniškiausia medžiaga suaugusiųjų prekių rinkoje. Silikonas yra plačiai naudojamas dėl to, kad yra neporėta medžiaga ir pasižymi inertiškomis savybėmis bei patvarumu. Tai švelni prisilietimui ir labai lanksti medžiaga, kuri gali sužilti iki kūno temperatūros.
Borosilikatinis stiklas- tai toks stiklas, kuris labiau atsparus šiluminiams smūgiams ar tempimui, todėl didesnė tikimybė, kad naudojimo metu nesulūš. Ši sekso prekių medžiaga yra labai higieniška medžiaga, kuri vartotojams suteikia  unikalų pojūtį.  Iš šios medžiagos galimi vibruojamieji ir nevibruojamieji žaisliukai. Ši medžiaga neporinė ir gali būti šalta arba pašildyta iki pakankamai aukštos temperatūros.
Stiklas, kaip ir silikonas ir ABS suderinami su visų tipų lubrikantais.
Ir stiklas ir silikonas pasižymi hipoalerginėmis savybėmis, bei ftalatų sudėtyje nebuvimu.
Visos išvardintos medžiagos yra laidžios vibracijai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą