2013 m. gegužės 10 d., penktadienis

Populiariausi sekso žaislai




Šiomis dienomis priemonių, galinčių paįvairinti seksualinį gyvenimą tikrai netrūkta. Kiekvienas gali išsirinkti sau tinkamiausią: nuo klasikinių iki pačių įmantriausių, skirtų vienam žmogui, ar poroms. Tad vis dėlto, kokie sekso žaislai šiuo metu yra populiariausi?

Pirmą vietą ko gero be konkurencijos laimėtų vibratorius. Tai vienas iš pačių pirmųjų žaisliukų, skirtų seksui, kurį dažna moteris turi savo namuose. Ir ko gero nieko nestebina – patogu naudoti, suteikia didelį malonumą, o ir malonus rezultatas visada garantuotas.

Jei tarp moterų populiariausia žaisliukas – vibratorius, tai vyrai dažniausiai renkasi masturbatorių, o ir pasirinkti kiekvienas gali sau patraukliausią: imituojantį įprastą seksą, analinį arba oralinį.

Taip pat į populiariausių sąrašą nesuabejojant galima įtraukti analinius rutuliukus, juos renkasi tiek vyrai, tiek ir moterys. Žinoma moterys, kurios nori kiek švelnesnių pojūčių, ar į savo seksualinio gyvenimo rutiną žaisliukus įtraukia pirmą kartą – gali rinktis vaginalinius rutuliukus.

Kai seksualinis gyvenimas tampa monotoniškas – puikus būdas jį pagyvinti, sekso žaisliukai. Žinoma ne visoms porom norisi iškarto imtis drastiškų pokyčių, tokiu atveju intymųjį gyvenimą galima šiek tiek pagyvinti tam tikrais priedais: išmėginkite lubrikantą, kuris sustipriną pojūčius (galima rinktis šaldančiai veikiantį, įvairių kvapų), stimuliuojančius prezervatyvu (su specialiais gumbeliais, kurie stimuliuoja abu partnerius),  išmėginkite afrodiziakus (jų galite rasti įvairiausios formos, lašiukai, purškikliai ir t.t., lieka tik išsirinkti jums patraukliausią bei patogiausią naudoti). Šiek tiek stipresniems pojūčiams – galite išmėginti specialius varpos žiedus, antgalius ir pan., kurie naudojami lytinio akto metu ir sustiprina pojūčius abiems partneriams.

Be abejo tai yra tik keletas sekso žaisliukų, kurie yra patys populiariausi ir dažniausiai perkami, tačiau kiekvienas gali išsirinkti pagal pageidaujamų pojūčių aštrumą, pagal savo smalsumo lygį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą