2013 m. gegužės 3 d., penktadienis

Koks vibratorius man patiktų?




Iš tokio svaiginančio vibratorių pasirinkimo kuris yra šiandien, išsirinkti tinkamą vibratorių yra ganėtinai sunku. Labai dažnai iš moterų ir vyrų girdime, kad yra be galo sunku apsispręsti ir išsirinkti, koks vibratorius patenkintų jų konkrečius norus. Todėl norėdami padėti išsirinkti tinkamiausią vibratorių, pristatome tris klausimus, į kuriuos atsakę, susiaurinsite vibratorių paiešką ir taip lengviau išsirinksite tai, ko ieškote.
Taigi, pirmasis klausimas kurio turėtumėte paklausti savęs: 1. Koks Jūsų komforto lygis?
Turėtumėte žinoti, kad tai, kas teikia malonumą vienam, nebūtinai teiks ir kitam. Kalbant apie seksą, posakis „vienas dydis tinka visiems“ nėra pats geriausias sprendimo būdas, todėl patartumėme pasitikėti savo intuicija ir sutelkti visą dėmesį į tai, kas kelią didžiausią malonumą būtent Jums. Pradėkime nuo to, ar Jūs esate naujokas vibratorių pasaulyje.

Jei taip, pradėkite nuo paprastų vibratorių. Statistika rodo, kad daugelis moterų renkasi išorinius vibratorius – klitorinius vibratorius orgazmui pasiekti. Todėl reikėtų pradėti būtent nuo jų. Išorės vibratoriai būna įvairių formų ir dydžių. Labiau koncentruotai stimuliacijai pasirinkite mažesnių dydžių vibratorius, panašius į pirštų galiukus. Jei nutarėte, kad Jums tinkamesnė vidinė stimuliacija, pasirinkite įsiskverbiančius vibratorius G taškui pasiekti arba mišrius vibratorius, pavyzdžiui vibratoriai kiškučiai su mažyčiu papildomu stimuliatoriumi klitoriui arba analiniams pojūčiams.

Jei vibratorių srityje nesate naujokas, patartumėme galingesnius, stipresnės vibracijos žaisliukus, daugiafunkcinius, įvairių skersmenų, kontūrų, su G-taško išlinkimais ir kitus, suteiksiančius Jums nepakartojamų naujų pojūčių.
2. Koks vibratorius tiktų Jūsų gyvenimo būdui?
Atsiminkite, kad vibratoriai nėra skirti tik vienišiams, ir jais naudojamės ne vien tik miegamajame. Vaikai, kambariokai, smalsūs kaimynai – tai tik keletas priežasčių, dėl ko Jums gali tekti apsvarstyti labiau diskretiškus vibratorius, t.y garso atžvilgiu tylesnius vibratorius. Šie vibratoriai pasižymi išskirtinai tyliu veikimu.

Jei Jūsų meilės žaidimai dažniau vyksta vonioje ar duše, nei miegamajame, galime Jums pasiūlyti vandeniui atsparius vibratorius. Baterijomis maitinami vibratoriai yra ypatingai saugūs ir atsparūs vandeniui, todėl juos galima drąsiai naudoti vonioje ar duše.
3. Iš kokių medžiagų pagamintas vibratorius Jums labiau patiktų?
Medžiagos, iš kurių pagaminti vibratoriai, pasirinkimas gali padaryti didelį skirtumą  teikiamiems pojūčiams. Kietos medžiagos perduoda vibraciją labai efektyviai, tuo tarpu minkštos medžiagos perduoda vibraciją ne taip gerai, vibracija yra daug švelnesnė. Populiariausios medžiagos iš kurių gaminami vibratoriai tai:

-silikonas. Labai tvirta, vientisa medžiaga, kuri labai minkšta, it oda. Daugelis žmonių dėl natūralaus šilumos jausmo renkasi būtent šios medžiagos vibratorius.
-metalas. Šios medžiagos naudojamos ne tik dėl savo patrauklios išvaizdos, bet ir dėl savo ilgaamžiškumo, saugumo ir higienos. Dėl šios medžiagos šiluminių savybių, metalo vibratoriai gali būti pašildyti ar atvėsinti, kas suteikia papildomų skirtingų pojūčių.
-ABS. Įprastas plastikas, kuris yra naudojamas plataus vartojimo produktų linijose. Patvarus,  saugus organizmui, gali būti ryškių ir ilgai išliekančių spalvų.


Atsakę į šiuos klausimus, galėsite susiaurinti tinkamo vibratoriaus išsirinkimo galimybę iki minimumo. O atsakingai pasirinkę tinkamiausią vibratorių, galėsite mėgautis juo ir patirti kaskart vis naujus pojūčius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą