2013 m. gegužės 31 d., penktadienis

Sekso svarba

            Dažnai poroms iškyla klausimas: kas yra svarbiausia santykiuose? Dažnas atsakytų: bendri pomėgiai, tarpusavio supratimas, panašios gyvenimo vertybės.. Bet turbūt kiekvienas mintyse pagalvoja, o kiek svarbus yra seksas?
            Žinoma, seksas visais laikais buvo būdas giminei pratęsti, tačiau niekas nekalbėdavo kokia jo svarba poros santykiuose. Daugelis ir dabar šitą temą laiko tabu. Žmona bijo vyrui prisipažinti, kad 20 metų gyvendama su juo nepatiria orgazmo. Vyras ieškosi meilužės, nes jo nepatenkina žmona. Paradoksalu, bet dažnas renkasi tokį kelią. Nes juk kalbėti apie seksą yra nesmagu, nepatogu ir net gėdinga.
            Galima visą gyvenimą gyventi tokį gyvenimą, užmerkus akis prieš sutuoktinio neištikimybę, galima visą gyvenimą “vaidinti orgazmus”, tačiau ar ne geriau būtų kalbėti apie tai?
            Seksas yra labai svarbi santykių sudedamoji dalis, būtina tai pripažinti! Būtina ne tik kalbėti apie seksualinį gyvenimą, bet ir jį tobulinti. Seksas gerina gyvenimo kokybę, turbūt ir kalbėt nebereikia apie jo naudą sveikatai, ir gerai savijautai. Geras seksas stiprina ir tvirtina santykius. Tai kodėl nesustiprinus jų? Pasitelkus daugiau išmonės ir fantazijos, ir būtiniausiai atsižvelgiant į partnerio norus.
            Yra posakis “Kelias į vyro širdį eina per skrandį”. Bet ar tikrai tikite, kad vyras pas meilužę eina sriubos? Visi vyrai, sukantys į kairę tikrai susilaikytų, jei jūs daugiau reikštumėtės ne prie puodų, o lovoje. Žinoma, ne ką mažiau (o gal net daugiau) turėtų pasistengti ir vyrai, apdovanodami savo damas lovoje. Neįsileiskite rutinos į miegamąjį, pasitelkite fantaziją!
            Seksas yra gija, suartinanti žmones ir galinti sustiprinti jų jausmus. Deja, toli gražu ne visos poros gali pasigirti nuostabiu seksu. Joms žūtbūt reikia įvairovės. Šiandien erotinių prekių parduotuvės jums siūlo daugybę pasirinkimo praturtinti savo seksualinį gyvenimą, nuo įvairiausių stimuliatorių, lubrikantų, aliejų iki tikrų erotinių žaidimų rinkinių. Šie papildomi daikčiukai tikrai gali nukelti jus į žvaigždes, išbandykite ir mėgaukitės savo seksualiniu gyvenimu. Užsukę į erotinių prekių parduotuvę Malonu.com rasite didžiulę įvairovę jūsų aistrą sustiprinsiančių sekso prekių. Mėgaukitės savo seksualiniu gyvenimu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą