2013 m. birželio 7 d., penktadienis

Rinktis kitą sekso partnerį ar tobulinti esamus santykius?



Šiais laikais turėti meilužį ar meilužę pasidarė gan normalus ir įprastas reiškinys. Jei ne pastovų, tai bent kartkartėmis nuklydimas į šoną atrodo ne toks jau ir didelis nusižengimas mūsų visuomenėje.
Įdomu žinoti, kas skatina ieškoti šilto glėbio kitur?
Paaiškinimų gali būti įvairių, tačiau daugelio to priežastis – sutuoktiniai nėra patenkinti savo seksualiniu gyvenimu. Vyrai ir žmonos nuoširdžiai nepasišneka, ko jiems trūksta ir ko jie norėtų intymiame gyvenime, todėl palengva tolsta vieni nuo kitų. Mes iš prigimties skiriamės – moterų psichinė struktūra kur kas sudėtingesnė nei vyrų. Moterys turi žinoti, kad vyrai – primityvūs sutvėrimai, su kuriais reikia kalbėtis ne užuolankomis ir užuominomis, bet tiesiai šviesiai, antraip jie nesupranta arba supranta ne taip, kaip reikia ir šitaip rizikuoja apsunkinti savo padėtį.
Vyrų ir moterų intymiuose santykiuose reikalingas dialogas, ir jokiais būdais ne monologas. Keista, tačiau daugelis sutuoktinių kalbėdami apie savo intymaus gyvenimo problemas prabyla: „Aš nežinojau, kad jis (ji) to nori, geidžia“. O kartu gyventa ir vienoje lovoje miegota daug metų.
Paprastai vyro lytinis aktas ir ejakuliacija trunka iki dešimties minučių, moterims laiko reikia kur kas daugiau. Kaip joms jaustis, kai pasitenkinęs partneris jau ima snausti? Vienos, kad įvyktų iškrova, savimi pasirūpina ir masturbuojasi. To nedarančios kaupia neigiamą energiją ir ilgainiui seksas joms gali tapti atgrasus. Jei vyrui rūpi ne tik jo paties pasitenkinimas, jis turi paplušėti, kad moteris pajaustų malonumą ir trokštų jį teikti pati.
Vyrai trokšta įvairovės, tad kodėl dažniau neužsiėmus tuo ne įprastai toje pačioje miegamojo lovoje, o virtuvėje, duše, mašinoje ar kur tik jūsų fantazija leidžia.
Šiais laikais didelis žmogaus pagalbininkas visose srityse yra internetas, sekso srityje - taip pat. Tačiau nuolat lankantis erotikos ir porno puslapiuose, suteikiančiuose galimybę pasitenkinti, atsiranda pavojus įsitaisyti priklausomybę nuo jų.
Galima pasitelkti įvairios literatūros apie meilės meną, dabar lentynose pilną knygų šita tematika, siūlančių paįvairinti savo lytinį gyvenimą, išbandyti įvairias pozas, priemones.     
            Svarbiausia skirti dėmesio ne tik buitiniams reikalams, bet ir seksualiniams santykiams. Įsitikinsite, jūsų santykiams tai tikrai padės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą