2013 m. spalio 10 d., ketvirtadienis

G- Taškas. Kas? Kur? Kaip?


Lytinis potraukis ir troškimas patenkinti savo partnerę, priverčia domėtis moters anatomija ir ištyrinėti jautriausias moters erogenines zonas. Daugelis yra girdėję, jog egzistuoja kažkoks G-taškas, tačiau visos smulkmenos apie šio taško radimą, stimuliavimą bei stiprų efektą moters orgazmui atrodo neištyrinėti rojaus sodai.
G taškas – tai pati jautriausia moters erogeninė zona, kuri yra priekinėje makšties sienelėje, maždaug 3-7cm gylyje. Mažas, pupelės dydžio G taškas, dar vadinamas „moteriškaja prostata“ arba „moteriškasis Everestas“. Atradus šį tašką ir švelniai jį stimuliuojant, moteris gali patirti labai stiprų orgazmą, kuris trunka nuo kelių sekundžių iki kelių minučių.
Turbūt daugeliui kyla klausimas kaip atrasti ir stimuliuoti tą G tašką, kad būtų pasiekta orgazmo Everesto viršūnė? Didžiausia tikimybė pajausti G tašką tada, kai moteris yra seksualiai sujaudinta glamonėmis, „įžangine“ sueitimi. Tuomet yra padidėjęs G taškas, ir jo stimuliavimas sukelia itin malonius pojūčius. Taikant raitelio pozą įprasto lytinio akto metu, galima stimuliuoti G tašką. Tačiau moteris turi gerai žinoti kur tiksliai yra jos G taškas, nes tik pagal tai ji gali valdyti judesius ir stimuliuoti jautrųjį tašką.
Kitas būdas – tai stimuliacija pirštais. Jeigu Jūsų partnerė guli ant nugaros – įkiškite du pirštus delnu aukštyn, stimuliuokite priekinę makšties sienelę. Taip bandykite užčiuopti nedidelį pupos dydžio iškilimą. Kai partnerė guli ant pilvo, paprašykite jos šiek tiek kilstelti dubenį ir praskėsti kojas. Viską daryti taip pat dviem pirštais, tik delnu žemyn. Atradus tašką stimuliuokite jį ritmingais, tvirtais paspaudimas. Iš pradžių partnerė gali jausti keistus pojūčius, bet po kelių sekundžių stimuliavimas peraugs į itin malonius pojūčius bei jaudinantį orgazmą.
G taško stimuliacijai taip pat naudojami įvairūs sekso žaisliukai – vibratoriai. Tokie stimuliatoriai būna įvairių dydžių, lenktu galu. Renkantis G taško vibratorių reikėtų atkreipti dėmesį, kad šių žaisliukų pasirinkimo įvairovė yra didelė ne veltui. Jeigu renkatės G taško stimuliatorių sau ar savo partneriui, reikėtų atkreipti dėmesį į kūno fiziologiją – kurioje vietoje yra G taškas. Jeigu G taškas yra giliai – rinkitės ilgesnį vibratorių, jeigu G taškas yra makšties pradžioje – tiks ir trumpesnis stimuliatorius. Taip pat atkreipkite dėmesį iš kokios medžiagos pagamintas vibratorius. Jautresnėms moterims  rekomenduojami silikoniniai, geliniai stimuliatoriai. Jeigu reikalinga gilesnė stimuliacija, galima naudoti kietesnių paviršių vibratorius.

Seksas būna malonus tada, kai abu partneriai lieka patenkinti. O juk vibratoriai skirti ne tik solo žaidimams. Moteris bus dar labiau patenkinta, kad į Everesto viršunę padės įkopti jos partneris – o tai pasiekti padės įvairūs jau išvardinti būdai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą