2013 m. liepos 19 d., penktadienis

Veneros drugelis - nuostabus oralinis seksas moteriai



Veneros drugelis yra oralinio sekso technika, kuri atliekama moteriai. Veneros drugelis yra sugebėjimas sukelti pasikartojančius orgazmus, kurie trunka iki valandos ar ilgiau, jeigu jūs ištobulinote šią techniką!


Taigi, kaip jums to pasiekti?

  • Atidenkite klitorį atitraukdami jį dengiančią odelę. Stimuliuokite klitorį (tiesiogiai arba netiesiogiai, priklausomai nuo to, kas patinka jūsų mylimajai) savo liežuviu arba pirštais, trumpais brūkštelėjimais, kol ji tikrai susijaudins.
  • Dabar susikoncentruokite į likusios vaginos dalies stimuliavimą, švelniais liežuvio lyžtelėjimais, atitoldami nuo klitorio.
  • Vėliau sugrįžkite prie klitorio ir tęskite taip pat, kaip darėte prieš tai, naudodami trumpus ir ilgus lyžtelėjimus, kol ji dar labiau susijaudins.
  • Panaudokite savo du pirštus, į viršų atsuktu delnu ir įsiskverbkite jais į mylimosios vidų. Jūsų tikslas yra stimuliuoti G-tašką ant vidinės viršutinės vaginos sienelės. Jis nėra labai giliai, 5 cm ar mažiau. Dabar, švelniai baksnokite arba glostykite G-tašką, tuo pat metu laižydami klitorį.
  • Dėl tokių veiksmų jūsų mylimoji gali pasiekti abu, G-taško ir klitorinį, orgazmus vienu metu, kurie gali trukti nuo kelių minučių ar net iki valandos!
  • Nuostabi technika!

Taip pat galima patarti, kad jūs galite naudoti dar vieną pirštą jos išangės stimuliavimui, tačiau tai priklauso nuo asmeninių norų ir nėra būtina pasiekti daugkartiniams orgazmams. Taipogi įmanoma tai pasiekti pačiai, tačiau tai neturi tokio paties efekto, kai tą atlieka jūsų mylimasis/partneris ir yra truputį nepatogu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą