2013 m. liepos 25 d., ketvirtadienis

Kaip įkaitinti seksą? Ką daryti su savo erotinėmis fantazijomis?




Seksas – nuostabus dalykas, tačiau turi vieną ne itin gerą savybę – po kurio laiko tampa įprastas ir nebe toks jaudinantis. Neskubėk daryti išvados, kad aistra išblėso, kad galbūt netinkate vienas kitam. Kūrybingiems ir išradingiems partneriams šita taisyklė negalioja.
Reikia tik truputį fantazijos ir gali atgaivinti savo nusistovėjusius rutiniškus santykius. Kiekvienas žmogus, kad ir bandytų tai neigti, erotiškai fantazuoja. Vieni daugiau, kiti mažiau. Tai visiškai normalu, nereikia bijoti savo minčių. Seniai įrodyta, kad seksualinės fantazijos yra labai naudingos. Jos padeda geriau suvokti savo jausmus ir netgi lavina vaizduotę. Tai pats slapčiausias ir tik tau vienam priklausantis pasaulis, apie kurį niekas niekada nesužinos, jei to nenorėsi. Tad jame gali gyventi nesivaržant, nesukant galvos dėl senų stereotipų.
Vieni savo slaptas mintis pasilieka sau, kiti pasidalina. Erotinės fantazijos kaitina kraują, ypač jei turi su kuo jas įgyvendinti. Dalykis jomis su partneriu – tai tik suartins judu.
Jei moterys dažniausiai fantazuoja apie grubų seksą su nepažįstamuoju arba romantiškas glamones su mėgiamiausiu aktoriumi, vyrai mintyse svajoja apie seksą su sekretore, seksualia bendradarbe ar karšto kraujo užsieniete. Subtili geiša, nuolanki filipinietė, aistringa prancūzė – meilės scenų vaizdai su šiomis moterimis stipriai audrina vyrų vaizduotę.
Erotinės fantazijos nereiškia, kad esate nenormalus/i ar ištvirkęs/usi. Vaizduotė sukuria tai, ko tavo gyvenime nėra arba trūksta. Psichologai galėtų paaiškinti, kodėl vienos moterys įsivaizduoja lesbiečių meilės scenas, kitos svajoja apie seksą su keliais vyrais, trečios fantazijose nori būti išprievartautos.
Neliečiant psichologinių paaiškinimų, pabandykite dviese išsiaiškinti, ko jums reikia, ko jums trūksta ir apie ką pasvajojate savo slapčiausiose mintyse. Atskleisdami savo mintis, padėsite įgyvendinti savo erotinius troškimus, o tai įpūs dar daugiau erotinės ugnies ir dar labiau judu suartins.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą