2013 m. balandžio 12 d., penktadienis

Sekso prekių parduotuvė

Seksas, kaip ir bet kuri kita veikla gyvenime, reikalauja pastangų ir fantazijos, kad tai netaptų rutina, įpročiu, kuris nebeteikia jokio malonumo. Išbandžius patarimus įvairiuose straipsniuose, garsiojoje „Kama Sutroje“ ar kituose panašaus pobūdžio leidiniuose bei išsekus partnerių fantazijai, o galbūt pabodus laukti tinkamo partnerio ar partnerės – puikus pasirinkimas gali būti ir sekso prekių parduotuvė.

Lietuvoje tokios parduotuvės egzistuoja daugiausia didžiuosiuose šalies miestuose, bet vis populiarėjant internetinėms parduotuvėms daugeliui ne problema užsisakyti norimą prekę internetu.

Tereikia išsirinkti norimą prekę (-es) ir atlikti mokėjimą per elektroninės bankininkystės sistemą arba apmokėti atsispausdintą kvitą vietose, kurios tinkamos pardavėjui (spaudos kioskas, „Perlo“ terminalas ir pan.) ir štai kelių dienų laikotarpiu bus galima džiaugtis įsigyta preke, kuri, labai tikėtina, paįvairins seksualinį gyvenimą. Toks būdas patogiausias skubantiems, neturintiems daug laiko praleisti parduotuvėje (paprastai tokiomis aplinkybėmis sakoma: „vaikščioti po parduotuves“, tačiau pripažinkime – jų nėra jau tiek daug).

Vis dėlto juk sekso prekių parduotuvėje perkamos ne vienkartinės nosinaitės ar mėsainis greito maisto restorane, tokie pirkiniai tėra momentiniai, todėl ir rinktis galima beveik nesukant sau dėl to galvos. Juk norint pamatyti gerą filmą ar perskaityti puikią knygą, žmonės klausia draugų patarimų, patys šiek tiek daugiau pasidomi, o galų gale – konsultuojasi su parduodančiu asmeniu. Juk jis gali būti ne tik skaitęs gamintojo aprašą, tačiau ir pirkėjų komentarų girdėjęs, todėl patarti gali geriau nei kas kitas.

Jeigu kalbama apie vibratorius ar falo imitatorius, internete paprastai tėra 1 nuotrauka, parašyti matmenys, tai iš ko pagaminta ir… viskas. O juk perkamas daiktas, kuris lytėjamas, todėl bent jau paliesti prieš perkant būtų pravartu, juk gali nepatikti tekstūra.

Tiek internetinėse, tiek tikrose erotinio pobūdžio prekių parduotuvėse siūlomas panašus asortimentas, tiesa, internetinėse jis gal kiek platesnis, tačiau tradicinių parduotuvių pranašumas neginčijamas – prekė matoma realiai, ją galima paliesti. Parduotuvėse rasti galima, kaip niekada nebuvusiam gali pasirodyti, ne tik vibratorius. Tikrai ne, įsigyti galima ir seksualinės tematikos knygų, ir kvepalų su feromonais (o juk kokia moteris nenori sulaukti daugiau dėmesio ir priešingos lyties?), ir šmaikščių dovanėlių, pavyzdžiui, nuogos moters formos kompiuterio pelė arba penio formos ledukų formelių.

Jau ne vienerius metus Lietuvoje veikianti sekso reikmenų parduotuvė „Malonu.com". Pagrindinis privalumas – patirtis, sukaupta per daugelį metų veiklos. Turėta laiko pastebėti pirkėjų lūkesčius ir norus, todėl jų sekso prekių pasiūla paprastai atitinka paklausą. O konsultantai, jeigu tik drąsiai išsakoma tai, kas konkrečiai ieškoma, geba kompetetingai patarti, kad nereikėtų išmėginti galybės nereikalingų sekso reikmenų, o būtų įsigyta prekė, kurios būtent ieškoma. Labai svarbus dalykas – nebijoti drąsiai pripažinti, ko ieškoma.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą